C.I.O.S. Tomaševiću: Raskinite ugovore ako mislite da je to u interesu Grada Zagreba | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 192

C.I.O.S. Tomaševiću: Raskinite ugovore ako mislite da je to u interesu Grada Zagreba

C.I.O.S. Tomaševiću: Raskinite ugovore ako mislite da je to u interesu Grada Zagreba

Uprava C.I.O.S. grupacije poslala je dopis gradonačelniku Tomaševiću te njegovim zamjenicima u kojem traže njihovu odluku o nastavku suradnje te očekuju prestanak iznošenja neistina o njihovom poslovanju

VIDEO

Dopis koji je poslala C.I.O.S grupacija naslovljena je na novoizabranog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, njegovu zamjenicu Danijelu Dolenec te zamjenika Luku Korlaeta.

Dopis C.I.O.S.-a novim čelnim ljudima Zagreba donosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine gradonačelniče Tomaševiću, poštovana gospođo i gospodine zamjenici gradonačelnika, u ime C.I.O.S. Grupacije, čestitamo vam na izbornoj pobjedi.

Pozdravljamo Vašu namjeru za revizijom svih ugovora s tvrtkama u vlasništvu Grada Zagreba, pa tako i onih sklopljenih sa C.1.O.S. Grupacijom te istovremeno očekujemo da nalaze revizije javno objavite.

Vjerovali smo da će završetkom predizborne kampanje prestati iznošenje neistina i neprovjerenih informacija, a kao što je za RTL Danas, dana 05.06.2021. izjavila zamjenica gradonačelnika na pitanje hoće li Grad i dalje poslovati s tvrtkom C.1.O.S. Petra Pripuza, da su se ugovori u ranijim natječajima u velikoj mjeri dogovarali „zna se kako" i tu praksu želite prekinuti. Dužnost zamjenice gradonačelnika je da ukoliko ima saznanja da su važeći ugovori sklopljeni protuzakonito kako izjavljuje, isto to promptno prijavi nadležnim institucijama umjesto da o tome javno špekulira.

Operacija brza metla: Tomašević reže troškove, prvi je vozni park
Operacija brza metla: Tomašević reže troškove, prvi je vozni park

Također, ako smatrate da je raskid važećih ugovora sa članicama C.1.0.S. Grupacije u interesu građana Grada Zagreba, Grada Zagreba, kao i tvrtki u vlasništvu Grada Zagreba, spremni smo na Vaš zahtjev pristupiti sporazumnom raskidu važećih ugovora iako su svi ugovori sklopljeni temeljem otvorenih postupaka javne nabave, u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi. Ukoliko ne želite raskinuti važeće ugovore sa C.1.0.S. Grupacijom, očekujemo da prestanu izjave u javnosti o upitnosti legitimnosti i transparentnog poslovnog odnosa Grada Zagreba odnosno Zagrebačkog holdinga sa našom Grupacijom, koja je u ovom trenutku vaš partner, te koja je i dalje, kao i do sada, spremna uredno izvršavati obveze preuzete tim ugovorima.

U prilogu vam dostavljamo poziv za dostavom ovjerenog Ponudbenog lista i Troškovnika za preuzimanje i daljnju obradu otpada KB 20 01 39 i KB 20 02 03 koji nam je Služba za nabavu Zagrebačkog holdinga uputila mailom dana 07.06.2021. Shodno gore navedenom, a nastavno na poziv koji nam je jučer upućen u 14:01, s iznimno kratkim rokom za dostavu ponude - danas do 11:00 sati, molimo vaše jasno očitovanje jeste li upoznati sa pozivom u prilogu te molimo vaš stav o istome.

Tomašević: "Situacija nije dobra financijski. Trebat će nam i vanjski stručnjaci da to prođu"
Tomašević: "Situacija nije dobra financijski. Trebat će nam  i vanjski stručnjaci da to prođu"

C.I.O.S. grupacija će podržati bilo kakvu vašu odluku o nastavku ili ne nastavku suradnje, ali očekujemo da konačno prestanete s neutemeljenim prozivanjem i iznošenjem neistina o poslovanju C.I.O.S. grupacije, te se isto tako nadamo da će Gospodin Tomašević biti ,,Gradonačelnik svih građana", pa tako i onih koji rade u C.1.0.5. grupaciji. 

S poštovanjem

Uprava CIOS d.0.0.

Iva Pripuz Špekuljuk

Tajana Tomašević

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 192

VIDEO

Pogledajte nevrijeme koje je stiglo u Hrvatsku: Objavili niz alarma za skoro cijelu zemlju
MOGUĆI OBILNI PLJUSKOVI

Pogledajte nevrijeme koje je stiglo u Hrvatsku: Objavili niz alarma za skoro cijelu zemlju

Pljuskovi s grmljavinom mogući su tijekom dana u većem dijelu države, a karta Rain Alarma pokazuje kako su se kišni oblaci navukli nad veći dio države

Mladić u Žrnovnici platio dva sata seksa 500 eura, a potom je silovao ženu i uzeo novac nazad
U ISTRAŽNOM ZATVORU JE

Mladić u Žrnovnici platio dva sata seksa 500 eura, a potom je silovao ženu i uzeo novac nazad

Navodno je prvo platio 500 eura za dva sata seksa, ali potom je ženu zatočio u kući, silovao je i uzeo novac nazad. Uz sve to, prijetio joj je da policiji ne smije otkriti što se dogodilo.
Grmljavinsko nevrijeme diljem Hrvatske, na snazi meteoalarm
NESTABILNO VRIJEME

Grmljavinsko nevrijeme diljem Hrvatske, na snazi meteoalarm

Zbog grmljavinskog nevremena na snazi je žuti meteoalarm za riječku regiju i Kvarner te osječku regiju, dok je narančasti koji označava opasno vrijeme upaljen za područje Velebitskog kanala