Obavijesti

News

Komentari 192

C.I.O.S. Tomaševiću: Raskinite ugovore ako mislite da je to u interesu Grada Zagreba

C.I.O.S. Tomaševiću: Raskinite ugovore ako mislite da je to u interesu Grada Zagreba

Uprava C.I.O.S. grupacije poslala je dopis gradonačelniku Tomaševiću te njegovim zamjenicima u kojem traže njihovu odluku o nastavku suradnje te očekuju prestanak iznošenja neistina o njihovom poslovanju

VIDEO

Dopis koji je poslala C.I.O.S grupacija naslovljena je na novoizabranog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, njegovu zamjenicu Danijelu Dolenec te zamjenika Luku Korlaeta.

Dopis C.I.O.S.-a novim čelnim ljudima Zagreba donosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine gradonačelniče Tomaševiću, poštovana gospođo i gospodine zamjenici gradonačelnika, u ime C.I.O.S. Grupacije, čestitamo vam na izbornoj pobjedi.

Pozdravljamo Vašu namjeru za revizijom svih ugovora s tvrtkama u vlasništvu Grada Zagreba, pa tako i onih sklopljenih sa C.1.O.S. Grupacijom te istovremeno očekujemo da nalaze revizije javno objavite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vjerovali smo da će završetkom predizborne kampanje prestati iznošenje neistina i neprovjerenih informacija, a kao što je za RTL Danas, dana 05.06.2021. izjavila zamjenica gradonačelnika na pitanje hoće li Grad i dalje poslovati s tvrtkom C.1.O.S. Petra Pripuza, da su se ugovori u ranijim natječajima u velikoj mjeri dogovarali „zna se kako" i tu praksu želite prekinuti. Dužnost zamjenice gradonačelnika je da ukoliko ima saznanja da su važeći ugovori sklopljeni protuzakonito kako izjavljuje, isto to promptno prijavi nadležnim institucijama umjesto da o tome javno špekulira.

Operacija brza metla: Tomašević reže troškove, prvi je vozni park
Operacija brza metla: Tomašević reže troškove, prvi je vozni park

Također, ako smatrate da je raskid važećih ugovora sa članicama C.1.0.S. Grupacije u interesu građana Grada Zagreba, Grada Zagreba, kao i tvrtki u vlasništvu Grada Zagreba, spremni smo na Vaš zahtjev pristupiti sporazumnom raskidu važećih ugovora iako su svi ugovori sklopljeni temeljem otvorenih postupaka javne nabave, u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi. Ukoliko ne želite raskinuti važeće ugovore sa C.1.0.S. Grupacijom, očekujemo da prestanu izjave u javnosti o upitnosti legitimnosti i transparentnog poslovnog odnosa Grada Zagreba odnosno Zagrebačkog holdinga sa našom Grupacijom, koja je u ovom trenutku vaš partner, te koja je i dalje, kao i do sada, spremna uredno izvršavati obveze preuzete tim ugovorima.

U prilogu vam dostavljamo poziv za dostavom ovjerenog Ponudbenog lista i Troškovnika za preuzimanje i daljnju obradu otpada KB 20 01 39 i KB 20 02 03 koji nam je Služba za nabavu Zagrebačkog holdinga uputila mailom dana 07.06.2021. Shodno gore navedenom, a nastavno na poziv koji nam je jučer upućen u 14:01, s iznimno kratkim rokom za dostavu ponude - danas do 11:00 sati, molimo vaše jasno očitovanje jeste li upoznati sa pozivom u prilogu te molimo vaš stav o istome.

Tomašević: "Situacija nije dobra financijski. Trebat će nam i vanjski stručnjaci da to prođu"
Tomašević: "Situacija nije dobra financijski. Trebat će nam  i vanjski stručnjaci da to prođu"

C.I.O.S. grupacija će podržati bilo kakvu vašu odluku o nastavku ili ne nastavku suradnje, ali očekujemo da konačno prestanete s neutemeljenim prozivanjem i iznošenjem neistina o poslovanju C.I.O.S. grupacije, te se isto tako nadamo da će Gospodin Tomašević biti ,,Gradonačelnik svih građana", pa tako i onih koji rade u C.1.0.5. grupaciji. 

S poštovanjem

Uprava CIOS d.0.0.

Iva Pripuz Špekuljuk

Tajana Tomašević

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...