Obavijesti

Promo sadržaj

Cat® telefoni odsad s besplatnim popravkom zaslona

Cat® telefoni odsad s besplatnim popravkom zaslona
3

Tvrtka Cat® Phones ima toliko povjerenje u otpornost svojih pametnih telefona da daje jamstvo na oštećenje njihovih zaslona - što je jedinstvena ponuda na tržištu

VIDEO

Ako kupac nesretnim stjecajem okolnosti ošteti ili razbije zaslon sa zaštitnim staklom Corning® Gorilla® Glass na bilo kojem Cat® pametnom telefonu tijekom 24-mjesečnog jamstvenog roka, ima pravo na besplatan popravak ili zamjenu novim.

Razlog ovom povjerenju je što se svi proizvodi podvrgavaju strogim ispitivanjima prije uvođenja na tržište. Na primjer, najistaknutiji model, mobitel Cat® S61 opremljen je hardverom koji zadovoljava zahtjeve vojnog standarda (Mil-Spec 810G). Telefon je otporan na prašinu i vodu do tri metra dubine za vremenski interval od jednog sata (certifikat IP68 i IP69K). Zaslon telefona zaštićen je debelim sigurnosnim staklom Gorilla® Glass 5 sa zaštitnim okvirom za industrijsku upotrebu. Konstruiran je tako da može proći zahtjevno testiranje kojem Cat® Phones podvrgava svoje proizvode - pad s visine od 1,8 m na metalnu podlogu i to 30 puta uzastopno pod raznim kutovima.  

Mobiteli stvoreni za zahtjevne uvjete rada

Korisnici Cat® mobitela žive i rade u zahtjevnim uvjetima koji često nadmašuju mogućnosti uobičajenih telefona dostupnih na tržištu, što s vremenom dovodi do oštećenja hardvera. Troškovi čestih i skupih popravaka ili zamjena tijekom životnog roka proizvoda često nadmaše cijenu novog proizvoda. 

Epidemiju kvarova mobilnih telefona dokumentira studija slučajeva 5.130 korisnika iz Zapadne Europe koja potvrđuje da je 34% korisnika u posljednje tri godine oštetilo svoj mobilni telefon s potrebom popravka ili prijevremene zamjene. Najčešći uzrok oštećenja bio je pad ili ulazak vode u unutrašnjost telefona, a cijena popravka zaslona flagship telefona kreće se između 150 i 360 eura, dok cijena popravaka „drugih šteta“ uzrokovanih npr. ulaskom vode ili oštećenjem tipki može doseći i 640 eura. 

Studija Rocket Consultinga otkrila je da je 35-40% korisničkih uređaja zamijenjeno tijekom prve dvije godine od kupovine, a više od 80% uređaja nakon tri godine. Zamjene kod otpornih uređaja koji često izdrže mnogo dulje, su 8% odnosno 20%. U pogledu ukupnih troškova vlasništva, troškovna učinkovitost otpornih telefona može biti veća čak za 40% u odnosu na uobičajene pametne telefone.


Cat® S61 dostupan je u webshopu Hrvatskog Telekoma, a u promotivnom razdoblju uz kupnju uređaja, na poklon dobivate i hibridnu masku s karabinerom i kopčom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura