News

Komentari 72

Čeka punicu da se sutra baci s Pelješkog mosta: 'Svi je zovu, ne stiže mi sad ni djecu čuvati'

Čeka punicu da se sutra baci s Pelješkog mosta: 'Svi je zovu, ne stiže mi sad ni djecu čuvati'

Onda kada je Sanader otvarao radove, ona je rekla 'ma kakav most, šta on tu lupeta?! Kad se izgradi, ja ću otić u Komarnu na kavu i onda ću se bacit s njega, priča nam Danijel

Meni osobno Pelješki most znači puno jer je moja punica prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njega. Evo ja očekujem da se ona sutra baci - rekao je zet Danijel u anketi N1 televiziji koja se provodila među građanima u vezi Pelješkog mosta te postao ubrzo postao hit na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zet, punica i Pelješki most

Danijela smo pronašli i ispričao nam kako je to na televiziji rekao baš zbog svoje punice Joške, jer je to bila njihova 'sprdancija'. 

- Onda kada je Sanader otvarao radove, ona je rekla 'ma kakav most, šta on tu lupeta?! Kad se izgradi, ja ću otić u Komarnu na kavu i onda ću se bacit s njega! Ma kakav most!'',  ispričao nam je Danijel pa dodao kako se ubrzo 'pokajao' zbog toga što je rekao. 

- Sad sam u problemu jer mi nema više vremena čuvati djecu da se okupam. Svi koji je znaju, zovu je cijeli dan - kaže nam. 

PRATITE UZ 24SATA SPAJANJE MOSTA: