Obavijesti

News

Ćelavite li? Ovo će zgusnuti kosu i frizuru u mjesec dana

Ćelavite li? Ovo će zgusnuti kosu i frizuru u mjesec dana
9

Prema mišljenju liječnika, čak se svaki treći Europljanin bori s ćelavljenjem. Problem prekomjernog ispadanja kose pojavljuje se već tijekom adolescencije

Do nedavno nije postojala učinkovita metoda koja bi mogla pomoći. Tek je švicarski eksperiment sve promijenio.

Najnovije otkriće znanstvenika iz Züricha pokazalo se preokretom u borbi s ćelavljenjem. Zahvaljujući njemu, tisuće žena i muškaraca povratilo je kosi gustoću, riješilo se zalizaka i primjetnih prorjeđenja. Formula koju su stvorili Švicarci jača kosu i zaustavlja njezino ispadanje već nakon nekoliko dana od prve primjene. Čak i sami autori formule iznenađeni su nevjerojatnom učinkovitošću ovog revolucionarnog tretmana.

„Doktore, izgleda da ćelavim!“

Ove očajne riječi izgovorila je 28-godišnja Ana iz Londona. Prije godinu dana njezina bujna, kovrčava kosa počela je ispadati u čupercima. Na početku Ana je omalovažavala taj problem, misleći da je to rezultat loše prehrane i neprekidnog stresa na poslu. Počela je poduzimati nešto tek kad joj je frizer predložio da promijeni frizuru da se sakrije prorjeđenje na vrhu glave.

Pokazalo se da zbog rijetke deformacije jajovoda, u organizmu Ane bilo je previše testosterona. Ovaj je hormon blokirao aktivnost folikula vlasi što je vodilo k preranom ćelavljenju.  Proces koji kod drugih osoba traje i više od desetak godina, mogao ju je lišiti kose za jedva nekoliko mjeseci. Žena je bila očajna. Osobito što stručnjaci nisu ni davali šansu da se te promjene zaustave.

Neočekivan prijelom

Anina situacija se promijenila tek prije 3 mjeseca. Na popularnom internetskom forumu je pročitala da postoji neka inovativna formula koju su razvili stručnjaci s Instituta za kosu i vlasište u Zürichu. Njezini autori tražili su dragovoljce koji bi testirali  najnoviji tretman protiv ćelavljenja.  Ana se bez ikakve dvojbe prijavila za eksperiment.

- „Ovo je bila najbolja odluka u mom životu. Svakoga dana moja je kosa postajala sve jača i gušća dok nije prestala ispadati. Ovaj tretman mi je poklonio drugi život!” - raduje se Ana.

Djelovanje formule razvijene u Zürichu temelji se na patentiranom spoju dragocjenih biljnih ekstrakata.  Regenerira oštećene folikule i stimulira rast nove, snažne kose. Formula munjevito jača i strukturu  vlasi te povećava usidrenje korijena u folikulima.

Nova kosa počinje rasti već nakon 7 dana

- „Sigurno mogu reći da je naš tretman pravi protuotrov za ćelavljenje. Zahvaljujući njemu milijuni osoba diljem svijeta mogu zaustaviti ispadanje kose neovisno o uzroku.  Formula sadrži pažljivo odabrane sastojke koji stimuliraju folikule vlasi na proizvodnju kreatina - glavnog gradivnog elementa vlasi. Pomoću nje kosa postaje deblja i snažnija već nakon nekoliko dana korištenja. Nijedna metoda ne garantira takve rezultate ” - izjavljuje prof. Henry Brick s Instituta za kosu i vlasište.

Tretman koji su stvorili stručnjaci iz Züricha, pomogao je već mnogim osoba u preokretanju procesa ćelavljenja. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti pridobio je niz pozitivnih mišljenja i ocjena stručnjaka iz cijelog svijeta. No prije nego što će biti dostupan u frizerskim salonima i drogerijama, bit će dostupan u online pretprodaji.

Kliknite ovdje kako biste dobili tretman i zaustavili ispadanje kose

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.