Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Cijela škola plače za Andreom, voljela je svoj posao i učenike'

Mlada učiteljica (29) vozila je ka školi kraj Vojnića u kojoj je na zamjeni predavala osnovcima. Živjela je s dečkom u Karlovcu. Planirali su zajednički život. Uvijek je bila vedra duha

U prometnoj nesreæi u mjestu Široka Rijeka poginula vozaèica
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
56 komentara

Bila je predivna. Zavoljela sam je kao kćer, trebala mi je biti snaha. Tragedijom sam izgubila i kćer i snahu, tako divnu osobu više nećemo naći. U velikoj tuzi i boli rekla nam je to Anđelka Požar, majka mladića s kojim je tragično stradala mlada učiteljica Andrea Vukašinović (29) bila u vezi. Zadnjih pola godine živjela je s njim. Planirali su zajednički život.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Andrea, rodom iz Rijeke, stradala je u Širokoj Rijeci na putu do posla u Područnu školu Maljevac, u kojoj je od veljače radila na zamjeni učiteljice koja je na porodiljnom dopustu. Predavala je 3. i 4. razredu. Andreju su u školi Maljevac zavoljeli i učenici i kolegice. Tužnu vijest primili su vrlo teško.

Prije nesreće Andrea se čula s kolegicom, učiteljicom koja predaje 1. i 2. razredu, dogovarale su se oko gableca. Kad se Andrea nije pojavila u 8 sati na nastavi, kolegica je njezine učenike pozvala u razred misleći da samo kasni. Kad je saznala za tragediju, od šoka je učenike pustila kućama.

U prometnoj nesreæi u mjestu Å iroka Rijeka poginula vozaèica | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Štedul-Fabac Očevidom je policija utvrdila da je upravljajući Citroenom Saxom u 7.57 neprilagođenom brzinom ušla u desni zavoj i izgubila kontrolu nad vozilom. Auto je sletio i udario u betonski stup. Kako nam je rekao mještanin koji je među prvima došao na mjesto nesreće, nesretna Andrea je neko vrijeme bila živa, ali je preminula.

- Bila je predivna osoba. U naše susjedstvo je unijela toliko vedrine i pozitivne energije da je to neopisivo. Zbilja je tragedija da smo ostali bez nje. Bila je jako društvena, puna života, a jako je voljela i djecu. Kad je pronašla posao učiteljice u Maljevcu, objeručke ga je prihvatila. Zašto je moralo ovako završiti, ne znam. Je li u pitanju neiskustvo, jer je položila prije tek godinu dana, ili nešto drugo, sad se možemo samo pitati - rekla nam je šokirana susjeda iz Zagradca u Karlovcu.

U prometnoj nesreæi u mjestu Å iroka Rijeka poginula vozaèica POGINULA MLADA UČITELJICA 'Svima je bilo čudno, nikad nije kasnila. To je tragedija za sve'

Andrea je bila dobri duh škole, za svakog je imala lijepu riječ, a s učenicima strpljenja. Nedostajat će i đacima i kolegama u školi, poglavito svojim najmilijima.

U prometnoj nesreæi u mjestu Å iroka Rijeka poginula vozaèica | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Štedul-Fabac

- U petak smo održali nastavu, a prvi sat smo odredili za komemoraciju za našu kolegicu na kojoj su, uz djecu, prisustvovali i njihovi roditelji, kao i školska pedagogica. Svi su plakali. Učenici su joj napisali oproštajne poruke i nacrtali crteže - rekla nam je potresena Zorka Cindrić, ravnateljica škole koja tuguje za omiljenom učiteljicom koja ih je prerano napustila.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message