Obavijesti

News

Komentari 0

Osvoji album megapopularnog benda Big Time Rusha uz Cool!

Osvoji album megapopularnog benda Big Time Rusha uz Cool!
2

U novom broju Coola potraži ključnu riječ s kojom možeš osvojiti jedan od četiri CD-a grupe Big Time Rush. Cijelo ljeto uživaj na moru uz muziku i stihove popularnog BTR-a.

Prilično je jednostavno! Sve što morate učiniti je u novom broju Coola pronaći ključnu riječ i poslati nam je u SMS-u zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa) uz obrazloženje zašto baš ti moraš osvojiti album megapopularnog BTR-a. Odgovore će procijeniti stručni žiri magazina Cool, a četiri najoriginalnija SMS-a osvajaju nagrade

Pred vratima su i vrući ljetni dani, kupanje, odmor i nezaboravni provodi. Znamo kako stresno zna biti pripremanje za ljetne avanture pa je i Cool odlučio pomoći da ljeto bude doista ludo i nezaboravno. Donosimo "Pripreme za nezaboravno ljeto u 15 točaka" gdje ćete moći provjeriti na što sve morate računati i imati spremno prije nego otpočnu vaši ljetni provodi. Od organizacije, planiranja dana, ljetnih tarifa za mobitel, biranja društva, špijuniranja zgodnih komada pa do trikova kojima ćete izgledati zanosno tijekom ljeta... 

Prava histerija je zavladala kad su dečki One Directiona objavili datum izlaska spektakularnog filma o najpopularnijem boy bendu današnjice. Već za dva mjeseca će i hrvatski fanovi moći uživati u nikad viđenim snimkama 1D-a, a film "This is us" bit će u kinima prikazivan u 3D tehnici. Hrvatski Directioneri će tako doći na svoje i u novom broju Coola u kojem smo pripremili veliku priču o planetarnoj slavi 1D-a o njihovim počecima, djetinjstvu, najranijim glazbenim nastupima i vrtoglavom uspjehu do svjetskog vrha. 

"Biebermania" ponovo donosi sve najnovije vijesti, tračeve i priče o mega zvijezdi Justinu Bieberu... Saznajte je li Justin definitivno prekinuo s Selenom Gomez i da li se viđa s Miley Cyrus, zašto The Wanted bend zove Biebera i što mu nude, te kakvi su najnoviji Bieberovi glazbeni planovi.

U novom broju Coola pripremili smo za vas super kviz u kojem ćete saznati kakav dečko je najbolji za vas: sportaš, glumac ili rock zvijezda, a u rubrici S.O.S. Milana rješavamo sve vaše probleme i dvojbe.

I za kraj smo ostavili super vijest. Povećali smo broj postera i odsad ćete ih u Coolu imati čak devet! Od One Directiona, Justina Beibera, Big Time Rusha, Demi Lovato do Little Mixa i mnogih drugih...

Sudjeluj, komentiraj i reci što ti misliš o svemu tome na www.facebook.com/magazin.cool

Požuri po novi broj Coola od četvrtka, 20.lipnja, jer su količine ograničene! Na svim kioscima za samo 5 kuna, a uz Cool te čeka i 24sata na dar. 

Budi cool, čitaj Cool!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
POLICIJA GA UHITILA

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.