Obavijesti

News

Komentari 50

Crno-bijeli svijet: Evo što su zastupnice odjenule za Sabor

Crno-bijeli svijet: Evo što su zastupnice odjenule za Sabor
1

Zastupnice su naučile da se za političke dužnosti može jednako dobro odjenuti bez dosadnih i zastarjelih kompleta. Danas su dominirale crno-bijele kombinacije

VIDEO

Sabor je ponovno počeo zasjedati, a u četvrtak je na dnevnom redu rasprava o Mostovom prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor. Zastupnice su naučile da su pod povećalom i da se svaki njihov dolazak u sabornicu pomno prati pa su i ovaj put pazile što će odjenuti.

Danas su dominirale crno-bijele kombinacije, u kojima su prošetale stranačke kolegice Dragica Roščić i Majda Burić iz HDZ te Sabina Glasovac iz SDP-a. Dragica Roščić odjenula je bijelu suknju i bijeli kaput.

Majda Burić uz klasične crne hlače odjenula je bijelu košulju, a cjelokupni izgled 'podignula' je trendy crnom mašnom.

Na Burić se posebno isticala crna torba s upečatljivim i legendarnim logom modne kuće Gucci. U kolekcijama brenda dostupnoj na njihovoj službenoj stranici nismo pronašli ovu torbu tako da se vjerojatno radi o modelu iz prijašnjih kolekcija ili pak o vjernoj replici Gucci torbe. Slične torbe mogu se kupiti po cijenama od 1350 dolara (9223 kn) do 1790 dolara (12.229 kn), ovisno o odabranom modelu.

Sabina Glasovac se odlučila za bijelu haljinu do koljena i crni remen s mašnom, te kratku crnu jaknicu.

I Bruna Esih prati trendove pa je nabavila smeđu jaknu od brušene kože koja je ove jeseni apsolutni hit.  Podignute kose i potpuno u crnom, predsjednica udruge Hrvatski križni put, stajling je tako zaokružila jaknom koja krojem i patentnim zatvaračem podsjeća na rokerski stil.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.