News

Komentari 67

Croatia Airlines uvodi izravne letove za Lisabon, Milano...

Croatia Airlines uvodi izravne letove za Lisabon, Milano...

Croatia Airlines uskoro će Zagreb izravnim letovima povezati s Lisabonom, Milanom, Pragom i Sankt Peterburgom

Croatia Airlines uskoro će Zagreb izravnim letovima povezati s Lisabonom, Milanom, Pragom i Sankt Peterburgom. Od 20. svibnja zrakoplovi Croatia Airlinesa, prvi put u povijesti tvrtke, počinju izravno letjeti na liniji Zagreb - Lisabon, triput na tjedan - ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Istoga dana, 20. svibnja, uvode se izravni međunarodni letovi i na liniji Zagreb – Milano na kojoj će se letjeti utorkom, petkom i nedjeljom. Od 21. svibnja izravnim letovima počinju se povezivati Zagreb i Prag. Zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno će letjeti između hrvatskoga i češkoga glavnoga grada četiri puta na tjedan - utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Novost su i izravni međunarodni letovi između Zagreba i Sankt Peterburga, također prvi put u povijesti tvrtke. Letovi na ovoj liniji planirani su od 2. lipnja i to četvrtkom i nedjeljom.

Letovi u sva nova odredišta dostupni su i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule i Osijeka, a leti se preko Zagreba.

Ove godine u zrakoplovima tvrtke ukupno se očekuje oko 1,970.000 putnika, odnosno oko 6,5 posto više putnika u odnosu na 2015. godinu (1,849.000 putnika). 

Najčitaniji članci