Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Croatia osiguranje štiti nasade klijenata od mraza

Poljoprivrednicima uručeni uređaji za zaštitu od mraza u Čazmi i Bjelovaru

Foto: Luka Smuk

Posljednjih je godina proljetni mraz nanio velike štete poljoprivrednicima, jer njegova pojava za vrijeme cvatnje i već formiranih plodova rezultira gubitkom cjelokupnog uroda, a oporavak uzgoja i proizvodnje traje duži period. Na vremenske neprilike se ne može utjecati, no danas na tržištu postoje uređaji koji mogu pomoći u prevenciji ovakvih gubitaka za naše poljoprivrednike i štite od mraza. Upravo stoga su stručnjaci Croatia osiguranja slušajući potrebe svojih osiguranika koji su proljetnom mrazu najizloženiji, pokrenuli inicijativu i ovog tjedna im uručili opremu koja vrijedi više od milijun kuna, a koja će im pomoći u očuvanju najvrjednijeg, njihovih uroda i plodova nasada. 

Foto: Luka Smuk „Klijentima smo omogućili korištenje dvije vrste uređaja, na bazi magle i topline, te se nadamo da će im pomoći u zaštiti od mraza. Uređaji mogu zaštititi površinu i do 8 hektara, a njihova primjena i održavanje vrlo su jednostavni.“, kazao je Krešimir Frančić, direktor imovinskih osiguranja iz Croatia osiguranja.

Foto: Luka Smuk Na primopredaji bili su predstavnici nekih vodećih poljoprivrednih tvrtki i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao što su Fragaria d.o.o., Agromeđimurje d.d., Vrtovi voća d.o.o., OPG Frane Ivković, Floricon d.o.o., i OPG Mavračić Željko, koji su prepoznali Croatia osiguranje kao partnera u svome radu i s velikim su zadovoljstvom preuzeli uređaje koji će im sasvim sigurno pomoći u zaštiti od mraza i spriječiti moguće gubitke u poslovanju. 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih voćara, Frane Ivković uređaj je preuzeo u Bjelovaru, te pritom izjavio: „Pretprošle i prošle godine imali smo velike gubitke od mraza, stoga nam ova akcija Croatia osiguranja ulijeva nadu da ćemo zaštititi barem dio proizvodnje. Inicijativa je za svaku pohvalu i primjer je pravog partnerskog odnosa i uzajamne pomoći.“

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message