Obavijesti

Promo sadržaj

Croatia osiguranje štiti nasade klijenata od mraza

Croatia osiguranje štiti nasade klijenata od mraza
6

Poljoprivrednicima uručeni uređaji za zaštitu od mraza u Čazmi i Bjelovaru

Posljednjih je godina proljetni mraz nanio velike štete poljoprivrednicima, jer njegova pojava za vrijeme cvatnje i već formiranih plodova rezultira gubitkom cjelokupnog uroda, a oporavak uzgoja i proizvodnje traje duži period. Na vremenske neprilike se ne može utjecati, no danas na tržištu postoje uređaji koji mogu pomoći u prevenciji ovakvih gubitaka za naše poljoprivrednike i štite od mraza. Upravo stoga su stručnjaci Croatia osiguranja slušajući potrebe svojih osiguranika koji su proljetnom mrazu najizloženiji, pokrenuli inicijativu i ovog tjedna im uručili opremu koja vrijedi više od milijun kuna, a koja će im pomoći u očuvanju najvrjednijeg, njihovih uroda i plodova nasada. 

„Klijentima smo omogućili korištenje dvije vrste uređaja, na bazi magle i topline, te se nadamo da će im pomoći u zaštiti od mraza. Uređaji mogu zaštititi površinu i do 8 hektara, a njihova primjena i održavanje vrlo su jednostavni.“, kazao je Krešimir Frančić, direktor imovinskih osiguranja iz Croatia osiguranja.

Na primopredaji bili su predstavnici nekih vodećih poljoprivrednih tvrtki i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao što su Fragaria d.o.o., Agromeđimurje d.d., Vrtovi voća d.o.o., OPG Frane Ivković, Floricon d.o.o., i OPG Mavračić Željko, koji su prepoznali Croatia osiguranje kao partnera u svome radu i s velikim su zadovoljstvom preuzeli uređaje koji će im sasvim sigurno pomoći u zaštiti od mraza i spriječiti moguće gubitke u poslovanju. 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih voćara, Frane Ivković uređaj je preuzeo u Bjelovaru, te pritom izjavio: „Pretprošle i prošle godine imali smo velike gubitke od mraza, stoga nam ova akcija Croatia osiguranja ulijeva nadu da ćemo zaštititi barem dio proizvodnje. Inicijativa je za svaku pohvalu i primjer je pravog partnerskog odnosa i uzajamne pomoći.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura