Obavijesti

News

Komentari 87

Čudesni oporavak: Psić imao tek 8 kg, nazvali su ga Barilla

Čudesni oporavak: Psić imao tek 8 kg, nazvali su ga Barilla
4

Kad je Barilla došla kod veterinara u skloništu za životinje u španjolskoj Granadi, doktori nisu očekivali da će preživjeti, ali nisu od nje odustali. Danas je zdrav i veseo pas

VIDEO

Kad je stigla k Eduardu Rodriguezu Barilla je bila samo 'vreća kostiju'. Izgladnjeli pas nije mogao ni stajati na slabašnim nogama. 

Kad je kujica došla kod veterinara u skloništu za životinje u španjolskoj Granadi, doktori nisu očekivali da će preživjeti. Imala je svega osam kilograma, a organi su joj bili pred otkazivanjem. Ipak, unatoč svom teškom stanju veselo je mahala repom okružena ljudima kojima je stalo da se oporavi. Iako su se pripremili za najgore, Barilla, koja je ime dobila po špagetima zbog svoje mršavosti, sve je iznenadila. 

Ispočetka je bila toliko slaba da je jela i pila iz krevetića jer nije mogla stajati, a veterinari su napravili posebnu nosiljku kako bi lakše razvila mišićnu masu i počela se kretati. 

Samo sedam tjedana nakon što su je našli na rubu smrti, Barilla je potpuno zdrav i sretan pas. U tom kratkom razdoblju pojela je više hrane nego u cijelom svom prijašnjem životu. Udomio ju je Rodriguez, vlasnik skloništa koji se u nju zaljubio na prvi pogled. 

On kaže da je Barilla sada teška 23 kilograma i da je na dobrom putu k potpunom oporavku. Rodriguez kaže da je s Barillom osjetio instantnu povezanost i da će ostati s njim zauvijek. Pridružila se njegovoj obitelji u kojoj više nikada neće biti gladna ni sama. Društvo joj radi još pet pasa koje Eduardo čuva i njegova 14-godišnja kćer.


Kujica je stara oko godinu dana, a u sklonište ju je donio muškarac koji kaže da ju je našao na cesti. Rodriguez i njegova ekipa iz skloništa ne vjeruju baš u tu priču jer psi se znaju i sami snaći ako završe na cesti i živjeti od smeća. Barilla je vjerojatno bila negdje zaključana i sustavno izgladnjivana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa