Obavijesti

News

Komentari 128

Culej se sad složio s Pernarom: Dirnulo me Ivanovo izlaganje...

Culej se sad složio s Pernarom: Dirnulo me Ivanovo izlaganje...
1

Za razliku od djece koja gladuju u školama, vi ste dame i gospodo plaćali skupe dostave cateringa na sjednice vašeg predsjedništva sa novcem kojeg ste opljačkali od sirotinje, poručio je Pernar HDZ-u

VIDEO

Ivan Pernar iz Živog zida je u petak u saboru opleo po HDZ- u koji, kako kaže, dijele lekcije o domoljublju, a pokrali su državu. Zapitao se što je sa svjedocima koji su svjedočili protiv HDZ- a u aferi protiv FIMI medije. 

- Prije ne tako dugog vremena, oni ne samo da su se sjećali svog kriminala kojeg su radili u HDZ-u, nego su čak davali izjave za medije i govorili kako se kaju jer su za HDZ izvlačili novac. Radilo se o Mladenu Barišiću, vašem donedavnom rizničaru, Nevenki Jurak, vlasnici FIMI Medie preko koje ste izvukli sve te milijune, a koje do današnjeg dana u državnu kasu niste vratili i Branki Pavošević koja je imala knjigu u koju ste se vi potpisivali pa su neki tvrdili da se nisu potpisivali. Pa su bila grafološka vještačenja i utvrdilo se, gospodo, da jeste baš vi iz HDZ- a potpisivali izvlačenje milijuna iz državne kase i zato ste bili osuđeni- rekao je Pernar pa istaknuo ono što i Maras, da je Vrhovni sud ukinio presudi i vratio sve na početak. 

- Ja vas pitam kako je moguće da su baš svi svjedoci koji su vas teretili, odjedanput promijenili iskaze, a da pritisaka nije bilo- pitao je Pernar.

- Kada sam bio kod Dinka Cvitana pitao sam ga zašto se meni politički montiraju optužnice, zbog čega se meni sudi za crtanje grafita, a vidimo u vašem slučaju sve presude padaju. Ustavni, Vrhovni sud, svi idu vama niz dlaku i on meni kaže "Ivane moj Sanader neće biti nikada osuđen, nikada." Za razliku od vas, pas Medo je bio osuđen i on je kriv. Zašto je on kriv, a vi niste krivi? A vi ste sto puta, tisuću puta, milijun puta gori od tog psa Mede- poručio je Pernar dodavši kako sve što HDZ radi je farsa i cinizam.

- Što je najgore, vi ste ti koji svima nama već godinama dijelite lekciju o domoljublju, o Hrvatskoj i držite ruku na desnom srcu, šutite kada se daje minuta šutnje za poginule branitelje, a svojim djelima, onim što ste napravili protiv naše države zapravo hodate preko njihovih leševa- rekao je naglasivši da djeca u školama gladuju dok oni naručuju cateringe. 

- Za razliku od djece koja gladuju u školama, vi ste dame i gospodo plaćali skupe dostave cateringa na sjednice vašeg predsjedništva sa novcem kojeg ste opljačkali od sirotinje - poručio je Pernar. 

Potpredsjednik Reiner, s kojim je prošli tjedan imao "okršaj", rekao mu je da je danas liberalan pa neće ni njega opomenuti što je otišao predaleko od teme.

- Jedino ste zaboravili spomenuti zaštitu svjedoka protiv psa Mede, to ste propustili - poručio je Reiner. 

Odgovorio mu je i Culej priznavši mu da je u pravu. 

- Duboko dirnut izlaganjem našega mladoga kolege Ivana, nisam mogao, a da ne pomislim i na svoju djecu, na svoja tri sina od kojih su dvojica nezaposlena mada su već debelo punoljetni. Ja njega razumijem ga i u pravu je čak. Potvrđujem njegove riječi kao istinite. Ja ne kažem da u HDZ-u nije bilo onih koji su brojali novce pa je nešto palo dolje, bilo je i kod vas. Pa nisam ja, nisu branitelji Hrvatske išli u rat da bi opljačkali Hrvatsku i da nas sve stavljalo u isti koš - rekao je Culej. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.