Obavijesti

News

Komentari 5

Curica ostala u "budnoj komi" nakon cjepiva, spava cijeli dan

Curica ostala u "budnoj komi" nakon cjepiva, spava cijeli dan
1

Doktori već mjesecima provode testove na curici, a do sada su otkrili kako su joj jetra i slezena povećana. Cijepila se protiv raka maternice i sada spava po 23 sata dnevno

VIDEO

Lucy Hinks (13) pala je u "budnu komu" nakon što su joj doktori dali lijek za suzbijanje raka vrata maternice. U listopadu prošle godine skupa sa kolegama iz svog razreda bila je na cijepljenje protiv HPV-a u sklopu državnog programa, a nakon toga je sve do Božića svako malo posjećivala liječnike. Žalila im se na visoku temperaturu i iscrpljenost te jaku bol.

Nakon trećeg cjepiva u svibnju ove godine curica je postala jako iscrpljena, javlja Daily Mail. Do sada joj je reakcija na lijek toliko napredovala da je u posljednjih nekoliko tjedana svakog dana spavala po 23 sata dnevno. Osim što toliko spava, ne može hodati ni razgovarati. Njena obitelj je potpuno u šoku zbog svega.

Njena majka Pauline i otac Steve ispričali su kako od prvog cijepljenja proživljavaju pravu noćnu moru. Ispričali su kako je njihova kćer drastično smršavila, a sada se o njoj moraju brinuti tijekom cijelog dana. Sada upozoravaju ostale roditelje da pripaze na cjepiva koja djeca primaju u školama. 

- Upozorila bih sve roditelje da se dobro informiraju o cjepivima. Nama nitko od liječnika ne može reći hoće li se i kada naša kćer oporaviti - kazala je Pauline. Dodaje kako u početku nitko nije sumnjao na nešto kao što je "budna koma". Majka curice kaže kako je shvatila da je stanje ozbiljno tek nakon što joj je kćer rekla da je preumorna kako bi ustala iz kreveta.

Doktori već mjesecima provode različite testove na curici, a do sada su otkrili kako su joj jetra i slezena povećana. Sumnjali su čak i da ima tumor, ali su svi testovi na to bili negativni. Lucyjini roditelji kažu i kako strahuju da će djevojčica umrijeti u snu pa ju paze danonoćno. 

Majka Pauline kaže kako je požalila što je dopustila da curicu cijepe, ali kaže kako sada ne može ništa promijeniti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.