Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretila dadilja umrla i pala na bebu, ugušila je svojim tijelom

Ne zna se što se dogodilo dadilji da je iznenada preminula. Očajni otac Michael Baldwin panično je trčao po kući tražeći sina. Našao ga je pod pretilom dadiljom

WABCTV
Foto: WABCTV
86 komentara

Michael Baldwin II iz New Yorka pojurio je kući nakon što mu dadilja Teresa Coffey (39) nije odgovarala na pozive i našao dadilju kako leži mrtva na jednomjesečnom dječaku. Svojom težinom ugušila je mališana. 

- On mi je bio život i sad ga više nema - rekao je očajni Michael Baldwin II. U četvrtak je zamolio ženinu prijateljicu da mu pričuva sina Michaela III. jer su ga hitno pozvali na posao na televiziju. Ispričao je kako ga je dadilja zvala na posao i u glasovnoj poruci poručila da moraju razgovarati. Michael je u pozadini čuo bebin plač i znao da nešto nije u redu kad se Teresa nije javila na telefon. Pronašao ju je oko 9.30 sati mrtvu na kauču, no sina nije mogao naći.

- Pretražio sam sve sobe i zvao ga, ispričao je Michael. Vratio se zatim u dnevnu sobu gdje je Teresa ležala 's licem prema dolje i koljenima na podu'.

- Imao sam čudan osjećaj da leži na njemu. Podigao sam je i našao sina. Ležao je na leđima s rukama savijenim na trbuhu. Bio je plav. Zgrabio sam ga i zvao. Znao sam da je mrtav, ispričao je Michael. 

Teresa je bila dugogodišnja prijateljica Michaelove žene. Nakon što je dječak rođen uz komplikacije i nakon što je nekoliko tjedana kasnije pušten iz bolnice, Teresa se ponudila da će ga čuvati. 

- Žena je iznimno teška, imala je goleme grudi i ta količina mesa mogla je ugušiti dijete - rekao je policajac Gerard Pelkofsky. Teresa je imala svega 168 centimetara i oko 90 kilograma. Uz njeno tijelo su našli bočicu s lijekovima, vjerojatno za zdravstvene probleme koje je imala. Policija istražuje slučaj, no ne vjeruju da je ugljični monoksid imao ikakve veze sa smrću žene, javlja Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Message