Obavijesti

News

Komentari 74

Dalić o novim pravilima HDZ-a: 'Kad otopli, kupujem još štikli'

Dalić o novim pravilima HDZ-a: 'Kad otopli, kupujem još štikli'
3

Demokracija je pitanje slobode izbora, a neke od nas su odabrale štikle. Sviđalo se to nekome ili ne, napisala je HDZ-ovka Martina Dalić na svojem Facebook profilu

VIDEO

Savjeti stranke i medijskog trenera Vinka Vukadina, kojeg je angažirao predsjednik stranke Tomislav Karamarko, ne diraju previše žene u HDZ-u. 

Martina Dalić obula je štikle unatoč Vukadinovoj preporuci da žene u politici ne smiju nositi štikle jer politička pozornica nije izbor za Miss.

- Jedva čekam proljeće, jer ću tada kupiti tri nova para cipela na visoke pete - rekla je Dalić i produžila na sjednicu Odbora za financije. No, i tamo su je dočekala ista pitanja. Prepuna dvorana odmah je bacila pogled na noge HDZ-ovke, a Ivo Jelušić pokraj kojeg je sjela prokomentirao je to što je obula visoku petu.

- Jesam. Sutra ću još veće - rekla je.

A ovo je objavila na Facebooku: 

S obzirom da se neke današnje dnevne novine bave štiklama, kao nacionalno bitnom temom, objavljujem kako ću čim otopli nabaviti nekoliko dodatnih pari ove vrste obuće. Demokracija je pitanje slobode izbora, a neke od nas su odabrale štikle. Sviđalo se to nekome ili ne. A k'o za vraga imamo i pravo glasa. Zato bi moguće medijski treneri trebali skrenuti pažnju političarima da se koncentriraju na sadržaj svojih govora i poruka. Bojim se da je tu problem i deficit. U međuvremenu evo i slikica tih toliko prozivanih štikli koje mi se strašno sviđaju.

Uz komentar je objavila i fotografije četiri para štikli.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.