Obavijesti

News

Komentari 124

Damir Kajin pod ‘gasom’ udario u drugi automobil pa se svađao

Damir Kajin pod ‘gasom’ udario u drugi automobil pa se svađao
1

Saborski penzioner Damir Kajin (54) u subotu navečer dobio je prekršajnu prijavu zbog oštećenja auta na parkiralištu u Buzetu i remećenje javnog reda i mira

VIDEO

Saborski penzioner Damir Kajin (54) u subotu navečer dobio je prekršajnu prijavu zbog oštećenja auta na parkiralištu u Buzetu i remećenje javnog reda i mira. Kada je saznao da ga je policija prijavila, Kajin je ostao začuđen.

On se u subotu posvađao s grupom muškaraca, među kojima je bio i vlasnik Honde u koju je Kajin udario autom.

- To da policija prijavljuje mene a ne njih, ja to ne mogu shvatiti. Ti ljudi su nepropisno parkirali i zablokirali moj auto. Pažljivo sam se pokušao izvući s parkirališta. Taknuo sam branikom branik tog auta i četvorica njih odmah su iskočili iz kafića, okružili me unoseći mi se u lice te su mi prijetili da će me udariti u pleksus. Istina je da sam izlazeći iz auta rekao: “Kako vas nije stid da me napadate i prijetite” - prepričava Kajin, kojeg su alkotestirali.

Iz policije kažu kako je Kajin ‘napuhao’ 1,05 promila. Almir Mehmedović (40) iz Rijeke za čiju Hondu je zapeo Kajin kaže da je i on sam napuhao 0,66 promila alkohola, a puhali su i njegovi prijatelji. Međutim, negoduje zbog toga što mu policija nije rekla koliko promila je napuhao Kajin koji je po njemu jedva stajao na nogama.

- Ja sam zvao policiju ne zbog štete koja i nije velika već zbog toga kako se Kajin bahato ponašao prema nama i to još u prisutnosti policije. To je neprimjereno ponašanje jednog bivšeg političara - kazao nam je Mehmedović. Bivši saborski zastupnik kazao je kako se ispričao muškarcima te da je htio sve mirno riješiti.

- Oni su mi prijetili i zvali policiju. I sada sam ja narušavao javni red i mir time što sam jedino rekao “Kako vas nije stid”, a oni nisu narušavali javni red i mir time što su mi prijetili vičući “Znamo mi tko si ti”, “Udarit ću te” i slično. To da mene policija prijavljuje, a ne njih koji su mi prijetili, ja sam začuđen. To ne da je smiješno nego potvrđuje da policija u Buzetu nema što raditi. Tko je vidio da se policija zove za ogrebotinu veličine špica noža. To mi liči na izvlačenje novca - zaključuje Kajin.

- Nešto prije 21 sat u Riječkoj ulici u Buzetu, muškarac (54) Nissanom je izlazio s parkirnog mjesta pri čemu je udario u Hondu dubrovačkih registracija u vlasništvu 40-godišnjeg muškarca - priopćili su iz istarske policije. Dodaju kako je Kajin tada izašao na parkiralište i počeo vikati te tako narušavao javni red i mir.

- Vikao je na parkiralištu, a alkotest je pokazao da je upravljao Nissanom s 1,05 promila. Zbog svega je zaradio prekršajnu prijavu - kaže Suzana Sokač iz Istarske policije.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu