Obavijesti

News

Komentari 20

Danas sunčano i vrlo vruće, mogući pljuskovi poslijepodne

Danas sunčano i vrlo vruće, mogući pljuskovi poslijepodne
3

Uz više oblaka oko sredine dana i poslijepodne ponajprije se u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu očekuju se lokalni pljuskovi s grmljavinom

VIDEO

Vrijeme na prazničnu subotu bit će sunčano i vruće. Uz više oblaka oko sredine dana i poslijepodne ponajprije se u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Nestabilnosti mogu biti i izraženije.

Vjetar većinom slab, u Slavoniji umjeren istočni i jugoistočni,na Jadranu sjeverozapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 30 do 35 °C, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 25. lipnja. 

Promet pojačan prema moru, na graničnim prijelazima i u trajektnim lukama

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kao i na graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima, izvijestio je jutros Hrvatsku autoklub (HAK).

Na autocestama promet je pojačan osobito na A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo,  na autocesti A2 Zagreb-Macelj, između odmorišta Jakovlje i naplate Zaprešić, gdje je kolona je oko kilometar, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred naplatom Oštrovica, na autocesti A7 prema Krku, na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Lučko, duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkim središtima.

Između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka, na autocesti A7 vozi se usporeno, kroz zonu gradilišta (do ponedjeljka 27. lipnja do 07,00 sati), a zatvorena je dionica između čvorova Križišće i Šmrika u smjeru Rijeke. Zbog većeg priljeva vozila savjetujemo korisnicima da od čvora Oštrovica u smjeru Krka voze državnom cestom DC501.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Bregana, Macelj i Slavonski Brod na ulasku, Kaštel, Plovanija Metković, Rupa, Stara Gradiška i Vinjani Donji u oba smjera. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je oko 500 metara.

Pojačan je promet u trajektnim pristaništima Valbiska, Brestova, Stinica i Prizna, te u lukama Zadar i Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao