Obavijesti

News

Dani ljepote&fitnessa na Zagrebačkom velesajmu

Dani ljepote&fitnessa na Zagrebačkom velesajmu
1

Dani ljepote&fitnessa najvažniji su događaj u industriji ljepote u regiji na kojem se ove godine predstavlja preko 100 izlagača

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma ove godine slavi svoju punoljetnost, a od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

Sretni smo što možemo istaknuti da sve naše uspješno započete projekte nastavljamo i dalje.

Skin centar – bogata ponuda proizvoda dermatoloških brendova po povoljnim sajamskim cijenama.

Tražite prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Ponovo je s nama Zelena zona gdje na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program bogat korisnim informacijama i novinama iz „industrije ljepote“.

Natjecanje profesionalnih vizažista organizira Callegari, talijanska škola mode i dizajna, u subotu 12. ožujka s početkom u 15.00 sati.

Vrhunska dekorativna kozmetika će biti snižena od 20 do 50%. Samo na sajmu moći ćete kupiti proizvode poznatog američkog kozmetičkog branda NYX sniženog za nevjerojatnih 50%.

Obavite na sajmu besplatni pregled vida na štandu Livison optike. Provjerom riješite dilemu imate li dioptriju, astigmatizam, te da li vam je dioptrija ostala ista ili se promijenila. Ne zaboravite ponijeti svoje naočale i nalaze kako biste mogli saznati ima li kakvih promjena.

Počastite se nekim od brojnih tretmana, osvježite svoju garderobu za proljeće nekim novim komadom nakita. Razmazite se i ugodite sebi. Dođite i saznajte koji su novi trendovi šišanja, farbanja i friziranja za predstojeću sezonu.

I ove se godine održava međunarodno natjecanje modeliranja i dizajna noktiju na temu LOVE ANIMALS. Natjecateljski program okupiti će mnogobrojne majstore/ice modeliranja i dizajna noktiju iz 11 zemalja, a ujedno će se prezentirati i najmodernije tehnike i ideje nail-industrije. Novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru - Bojani Kostki i sucima donirat će se izabranom društvu za zaštitu životinja.

Frizersko i make up natjecanje učenika srednjih škola već tradicionalno organizira Udruženje obrtnika Grada Zagreba – Ceh frizera i rezervirano je za prvi dan sajma.

Učilište Profokus u suradnji s Zagrebačkim velesajmom organizira make up natjecanje, a ove godine učenici će pokazati svoje umijeće na temu „Ledena ljepota“.

Sva tri dana učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, prirodne njege noktiju, šminkanje za dnevni make up.

Vrhunski majstori poznate Akademije Šobota odradit će tri seminara i pokazati najnovije trendove u bojanju, izradi punđe i pletenica te muškom šišanju. Posebna radionica LOOK&LEARN SEMINAR održat će se u nedjelju, 13. ožujka od 13,00 do 15,00 sati u paviljonu 9 na glavnoj pozornici.

Sva tri dana sajma na programu je Kryolanova radionica fantasy make-upa i facepaintinga na temu „Butterfly madness“.

Novost je Otvoreni kup Hrvatske u street i plesnim parovima 2016 koji će se odvijati tijekom sva tri dana kroz cijeli dan u paviljonu 8.

Da bi bili lijepi i njegovani prvenstveno moramo biti zdravi. U tome nam uvelike pomaže redovita tjelovježba. Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje, a samim tim i ljepotu.

Stoga s ponosom nastavljamo našu prošle godine vrlo uspješno započetu temu – Fitness konferencije, koja se održava pod motom POKRENIMO SE u suradnji s našim stručnim partnerom Orlando Fitness Grupom.

  • Fitness kongres – 3 dvorane, 30 međunarodnih prezentera, 60 satova i radionica
  • Zumba Fitness Masterclass series – 9 zumba® fitness instruktora, 300 dinamičnih minuta
  • Street workout prvenstvo Hrvatske – natjecanje u više različitih kategorija
  • Reebok Spring challenge

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 11. do 13. ožujka.

Dolazak na Dane ljepote&fitnessa je pod stavkom OBAVEZNO u vašem planeru za ožujak.

Više na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=333

Ili https://www.facebook.com/dani.ljepote/

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Stravična nesreća kod Zeline: Iz potpuno smrskanog BMW-a su izvlačili ljude. Četvero  u bolnici
VATROGASCI SPAŠAVALI LJUDE

Stravična nesreća kod Zeline: Iz potpuno smrskanog BMW-a su izvlačili ljude. Četvero u bolnici

Do prometne nesreće došlo je u subotu iza ponoći na autocesti A4 na 72. kilometru u smjeru Zagreba. Četvero ljudi prebacili su u KBC Zagreb i KB Dubrava