Obavijesti

Promo sadržaj

Dani ljepote i fitnessa: 20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

Dani ljepote i fitnessa: 20. jubilarno izdanje Sajma ljepote
4

Sajam je posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, inovacijama na tržištu i predstavlja izvrsnu platformu za beauty, nail, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan i vodeći je događaj u regiji za profesionalce i zaljubljenike u industriju ljepote. 

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Dani ljepote & Fitnessa mjesto su osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima se nudi ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. 

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

FASHION FUSION FAIR ZAGREB 

FASHION FUSION / FAIR  je novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma i Viktora Drage, pokretača domaće modne scene i razvoja domaćih modnih brandova koji su svojim radom obilježili proteklih 15 godina medijske scene. 

Tim okupljenih stručnjaka na projektu zadao si je u cilj vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova kao mjesta razmjene informacija, poslovnih suradnji, pokretača razvoja gospodarstva i brandiranja Hrvatske kao mjesta pozitivnog ozračja za sve vrste poslovanja unutar lifestyle i modnih i pratećih događanja.

TOTAL LOOK SHOW – live frizerski show

Najavljujemo live frizerski show i TOTAL LOOK revije za vrijeme trajanja Dana ljepote&fitnessa! 

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje.


NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju „Love animals“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema. 

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. 

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

FITNESS

Već četvrtu godinu zaredom predstavljamo temu – Fitness.

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina. 

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana. 

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”

Tribina pod nazivom “Traži se fitness trener u penziji” ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane. 

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. 

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a radno vrijeme sajma je od 10,00 do 19,00 sati.
                           
Više na: 

http://www.zv.hr/sajmovi-7/dani-ljepote-i-fitnessa-2510/2510

https://hr-hr.facebook.com/dani.ljepote/

Pokretanje videa...

00:07


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!