Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dani ljepote i fitnessa: 20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

Sajam je posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, inovacijama na tržištu i predstavlja izvrsnu platformu za beauty, nail, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju

Foto: Zagrebački velesajam

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan i vodeći je događaj u regiji za profesionalce i zaljubljenike u industriju ljepote. 

„Najljepši“ sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Dani ljepote & Fitnessa mjesto su osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima se nudi ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. 

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

Foto: Zagrebački velesajam

FASHION FUSION FAIR ZAGREB 

FASHION FUSION / FAIR  je novi projekt nastao u suradnji Zagrebačkog velesajma i Viktora Drage, pokretača domaće modne scene i razvoja domaćih modnih brandova koji su svojim radom obilježili proteklih 15 godina medijske scene. 

Tim okupljenih stručnjaka na projektu zadao si je u cilj vratiti Zagreb na kartu svjetskih modnih sajmova kao mjesta razmjene informacija, poslovnih suradnji, pokretača razvoja gospodarstva i brandiranja Hrvatske kao mjesta pozitivnog ozračja za sve vrste poslovanja unutar lifestyle i modnih i pratećih događanja.

Foto: Zagrebački velesajam

TOTAL LOOK SHOW – live frizerski show

Najavljujemo live frizerski show i TOTAL LOOK revije za vrijeme trajanja Dana ljepote&fitnessa! 

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje.


NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju „Love animals“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema. 

Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola. Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.

U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. 

Portal Estetica.hr u suradnji sa svojim partnerima La Roche-Posay i Vichy organizira besplatno savjetovanje za sve posjetitelje iz oblasti estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

Foto: Zagrebački velesajam

FITNESS

Već četvrtu godinu zaredom predstavljamo temu – Fitness.

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina. 

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana. 

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”

Tribina pod nazivom “Traži se fitness trener u penziji” ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane. 

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi. Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. 

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a radno vrijeme sajma je od 10,00 do 19,00 sati.
                           
Više na: 

http://www.zv.hr/sajmovi-7/dani-ljepote-i-fitnessa-2510/2510

https://hr-hr.facebook.com/dani.ljepote/


 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message