Obavijesti

News

Komentari 126

Bečka policija oglasila se oko nestanka Danke, a u potragu se uključila i patrola iz Slovenije

Bečka policija oglasila se oko nestanka Danke, a u potragu se uključila i patrola iz Slovenije

Danka (2) iz Srbije nestala je prije devet dana. Traži ju cijela Europa. Pojavila se i snimka dvije žene u Beču s kojima je bila djevojčica. Policija u Austriji intenzivno pregledava snimke kako bi utvrdili identitet djeteta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
JOŠ UTVRĐUJU

Austrijska policija objavila je, pišu srpski mediji, kako je na snimci iz Beča vrlo vjerojatno nestala Danka Ilić iz Srbije. 

- Nakon što je obitelj nestale djevojčice pogledala snimku, pretpostavljaju da se vrlo vjerojatno radi o nestaloj curici iz Srbije - priopćili su, prenosi Kurir

PROŠIRILA SE POTRAGA

U potragu za Dankom, koja je nestala 26. ožujka u naselju Banjsko Polje, uključila se i policija Slovenije, javlja Blic.rs. A povodom snimke nastale u Beču, na kojoj se vidi djevojčica koja podsjeća na malenu, oglasila se i bečka policija za Blic. 

- Istraga je i dalje u tijeku - kratko su rekli. Novih informacija nema. 

STIGLI VATROGASCI

Deveti je dan potrage za malenom Dankom, na licu mjesta je i dalje povećan broj policije, piše Telegraf.rs. Na mjesto nestanka djevojčice, koja u svibnju treba napuniti dvije godine, stigli su i vatrogasci u Banjsko polje.  

- Vatrogasci pretražuju okolno žbunje, a tu je i policija sa psima - kaže reporter Telegrafa.

OGLASILA SE MAJKA

Majka nestale djevojčice Ivana oglasila se nakon što su objavljene informacije o vještačenju njezinog mobitela. Rekla je kako je njoj najteže. 

Ona je većinu informacija nazvala "nebulozom" i rekla da će suprug i ona o svemu detaljno govoriti za medije tek kada potraga za Dankom završi.

- Nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno i odgovoriti na sve uvrede, prozivke i nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te špekulacije, bacanje krivice na mene i supruga - rekla je Ivana. 

Komentari 126