Obavijesti

News

Komentari 1

Darda: U eksploziji plina u kući ozlijeđena žena i pas

Darda: U eksploziji plina u kući ozlijeđena žena i pas
10

Plinska boca eksplodirala je u naselju Darda nedaleko od Osijeka u ponedjeljak nešto prije 7 sati. Kako doznajemo žena je teže ozlijeđena

VIDEO

Evica Špoljarić (47) i pas Miki teško su stradali u eksploziji plinske boce u obiteljskoj kući u Šumarskoj ulici 13 u ponedjeljak rano ujutro u Dardi nedaleko Osijeka. Evičin nevjenčani suprug Bartol Ćosić (52) i njegov sin iz prvoga braka Dragan (16) prošli su neokrznuto, premda su se u trenutku eksplozije nalazili u kući. Evicu su zbog opekotina po licu, rukama i nogama zadržali u Kliničkoj bolnici Osijek i izvan je životne opasnosti. Mikija, koji je bio vezan ispred kuće, eksplozija je prvo 'spržila', a potom su ga poklopile cigle srušene kuće.
 - Bio sam u sobi i spremao sam se ustati. Evica je već bila na nogama i otišla je skuhati kavu. Planirali smo cjepati drva. Odjednom je eksplozija zatresla kuću. Evica je sva šokirana uletjela u sobu i počela vikati da se ruši kuća - priča Ćosić. Dodao je kako je Evica htjela upaliti vatru na štednjaku, ali odjednom je grunulo.
 - Uplašen sam, ali dobro je. Samo neka Evici bude dobro! Evo, izgleda da se naš Miki već počeo oporavljati - priča Dragan. Prema Bartolovim riječima, najveći problem će im biti obnova kuća u koju su doselili prije šest godina. On i Evica su nezaposleni, mjesečno dobivaju oko 1.000 kuna socijalne pomoći.
 - Što ću sada raditi, ne znam. Zatražit ću pomoć od načelnika Općine Darda, ali ne vjerujem da oni imaju puno novca. Dok ne vidimo što i kako ćemo, stanovat ćemo u dijelu kuće koji nije stradao ili ćemo otići kod moje majke. Nećemo biti pod vedrim nebom - ispričao je Bartol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"