Obavijesti

Promo sadržaj

Dario Šimić novi ambasador Huawei pametnog telefona

Dario Šimić novi ambasador Huawei pametnog telefona
14

Legendarni hrvatski nogometaš našao se u društvu globalnih Huaweijevih ambasadora Lea Messija i Roberta Lewandowskog

Na opuštenom događanju održanom u popularnom zagrebačkom okupljalištu Village Tavern, Huawei je predstavio svoj pametni telefon Mate 9. Tom prigodom, predstavljen je i novi ambasador ovog prestižnog uređaja za Hrvatsku, proslavljeni hrvatski nogometaš i uspješan poduzetnik Dario Šimić. Dario se izvrsno snašao u novoj ulozi te je sa svim prisutnima podijelio svoje oduševljenje ovim naprednim pametnim telefonom, posebno istaknuvši njegove napredne značajke; drugu generaciju dvostruke Leica kamere, snažnu bateriju od 4000 mAh, veliki zaslon od 5,9 inča te Machine Learning algoritam koji omogućuje da uređaj s vremenom „uči“ obrasce ponašanja korisnika, čime se omogućuje brz rad uređaja i nakon 18 mjeseci korištenja.

„Izuzetno sam počašćen što me je Huawei prepoznao kao idealnog ambasadora za Mate 9. S obzirom da su Huaweijevi globalni ambasadori vrhunski nogometaši poput Lea Messija i Roberta Lewandowskog, to doživljavam kao priznanje za svoje nogometne uspjehe. S druge strane, kako je ovaj uređaj prije svega namijenjen poslovnim korisnicima, prepoznavši me kao idealnog ambasadora, Huawei mi je odao priznanje i kao poduzetniku što je svakako snažan poticaj da nastavim dalje. Posebno bih istaknuo i izvrsne performanse ovog uređaja i njegove napredne značajke koje su me uistinu oduševile“, izjavio je Dario Šimić nakon što je službeno predstavljen kao ambasador Huaweija Mate 9.

Huawei Mate 9 predstavlja najnapredniji Huaweijev pametni telefon i namijenjen je najzahtjevnijim korisnicima, a snažne performanse i napredne značajke korisnicima omogućuju uistinu revolucionarno iskustvo pametnog telefona.

Ujedno, on je i dinamični primjer objedinjavanja najnaprednijih hardverskih dostignuća te naprednih softverskih rješenja koji zajedno pružaju najbolje korisničko iskustvo, a donosi nekoliko revolucionarnih rješenja. Kirin 960 čipset omogućuje najbolje performanse u odnosu na sve ostale višejezgrene procesore koji se koriste kod pametnih telefona, uz 15 posto manju potrošnju energije. Grafički procesor odlikuje se performansama unaprijeđenim za 180 posto te energetskom učinkovitošću poboljšanom za 40 posto u odnosu na svog prethodnika. Kirin 960 u potpunosti koristi sve prednosti najnovijeg Vulkan grafičkog standarda za Android 7.0, poboljšavajući grafičke performanse do 400 posto.

Na ovom uređaju Huawei je predstavio i EMUI 5.0, intuitivno korisničko sučelje koje omogućuje uređaju da s vremenom „uči“ obrasce ponašanja korisnika te tako postaje učinkovitiji, a najvažnijim aplikacijama daje prednost prilikom raspodjele resursa samog sustava. Ovo osigurava dugotrajno ugodno korištenje uređaja, a EMUI 5.0 usporava gubitak performansi tijekom vremena koji se uobičajeno javlja kod svih pametnih telefona. Njegova snažna baterije kapaciteta 4000 mAh s podrškom za tehnologiju SuperCharge omogućuje više od dva dana korištenja uređaja bez prestanka, što omogućuje povećanje vremena trajanja poziva za 40 posto te napunjenost baterije za cjelodnevno korištenje za svega 20 minuta.

Ljubitelji vrhunske fotografije posebno će biti oduševljeni drugom generacijom dvostruke Leica kamere s 12-megapikselnim RGB senzorom, 20-megapikselnim monokromatskim senzorom i Hybrid zoom-om s 2x povećanjem, a u paru s optičkom stabilizacijom slike (OIS) na dvostrukoj kameri, kao i po prvi put viđenoj tehnologiji povezivanja piksela na dvostrukoj kameri, Huawei Mate 9 pruža superiorne mogućnosti noćnog snimanja. Isto tako, kako se radi o kameri razvijenoj u suradnji s legendarnom Leicom, crnobijele fotografije posebno će se isticati velikim brojem detalja za poznati umjetnički Leica „štih“.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura