Obavijesti

News

Komentari 83

Daruvarca pustili na slobodu, mladić (24) je povukao prijavu!

Daruvarca pustili na slobodu, mladić (24) je povukao prijavu!
1

Daruvarac je pritvoren prošle subote nakon što je prijavljen za prijetnje prema 24-godišnjaku u kafiću na Boriku. Čim je izašao iz istražnog pritvora Daruvarac je sjeo u bijeli Mercedes i odjurio

VIDEO

Darko Kovačević zvani Daruvarac (32) pušten je u petak iz istražnog zatvora u Zadru. Kako smo doznali od dežurne istražne sutkinje, oštećenik je odustao od progona pa su ga pustili na slobodu, a ostalo je stvar privatne tužbe. Doznajemo da je Daruvarac na slobodu izašao oko 15 sati.

- Moj klijent je danas izašao iz zatvora, ali još ne znam točno zbog čega jer rješenje još nisam dobio - rekao nam je Boris Radman, Kovačevićev odvjetnik.

- Nemam komentara na puštanje Kovečevića na slobodu, sve što sam imao reći sam rekao DORH-u - rekao nam je mladić (24) koji je povukao prijavu.

- Tijekom dokaznog postupka, oštećenik je povukao prijedlog za progon te zbog povlačenja oštećenikova prijedloga nema procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenika, a isto tako više ne postoji niti osnova za istražni zatvor zbog čega je sucu istrage predloženo ukidanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika - objavilo je Državno odvjetništvo.

Daruvarčev odvjetnik Boris Radman koji je u petak podnio žalbu na odluku istražnog suca Marijana Bitange o istražnom zatvoru do 30 dana.

Daruvarac je pritvoren prošle subote nakon što je prijavljen za prijetnje prema 24-godišnjaku u kafiću na Boriku. 

Čim je izašao iz istražnog pritvora Daruvarac je sjeo u bijeli Mercedes koji ga je čekao i uputio se u nepoznatom pravcu, javlja Zadarski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.