Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Demolirao bus, šteta je 40.000 kuna: Dobio 6 mjeseci zatvora

Mladić je ničim izazvan i na očigled putnika krajem veljače ove godine u Solinu zaustavio i potom oštetio autobus. Na suđenju je priznao svoju krivnju i izrazio kajanje...

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters
19 komentara

Na Prekršajnom sudu u Splitu na 13 mjeseci zatvora u utorak je osuđen Ivan B. (29) koji je prije dva i pol mjeseca oštetio autobus javnog gradskog prijevoznika Promet Split.

Prilikom izricanja presude sudac je rekao da je od ukupne kazne od 13 mjeseci šest mjeseci bezuvjetno, dok ostalih sedam mjeseci neće trebati u zatvor ako tijekom tri godine ne počini neko drugo kazneno djelo.

LEŽI NA PSIHIJATRIJI Mladić koji je demolirao bus bio pod utjecajem droge, ovisnik je

On je ničim izazvan i na očigled putnika krajem veljače ove godine u 6.30 sati u Salonitanskoj ulici u Solinu zaustavio i potom oštetio autobus koji je prometovao na liniji Trogir - Split.

Kada mu vozač autobusa nije želio otvoriti vrata, tada je s autobusa iščupao brisač kojim je razbio nekoliko stakala i poklopac retrovizora. Uspjelo mu je kroz razbijeno staklo prednjih vrata ući u autobus kojeg je pokušao pokrenuti, no u tome ga je spriječio vozač. Potom je nastavio razbijati vanjski dio autobusa nanijevši Prometu ukupnu materijalnu štetu od 40 tisuća kuna. 

Kasnije se pokazalo da je tada bio pod utjecajem droga.

Na suđenju je priznao svoju krivnju, izrazio kajanje, te mu je zbog toga i ostalih okolnosti izrečena blaža kazna.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message