News

Komentari 13

Detalji drame u Dubrovniku: U stanu eksplodirao plin, skočio kroz prozor i pao na krov auta

Detalji drame u Dubrovniku: U stanu eksplodirao plin, skočio kroz prozor i pao na krov auta

Ozljeđeni 46-godišnjak skočio je s visine od šest metara, a pad mu je ublažio parkirani automobil. Prebačen je u dubrovačku bolnicu, a ima teške i po život opasne ozljede. Vatrogasci su požar ugasili za 20 minuta

Dubrovačka policija otkrila je detalje ranojutarnje drame u Ulici Mate Vodopića u Dubrovniku odakle su oko 4.35 sati dobili dojavu o padu 46-godišnjeg muškarca kroz prozor. Pao je na parkirani automobil.

Kako izvještavaju iz PU dubrovačko-neretvanske, prvo je došlo do eksplozije u stanu koju je uzrokovalo curenje plina iz dvije plinske boce. One su se nalazile u kupaonici 46-godišnjeg muškarca, inače vlasnika spomenutog stana. Muškarac je nakon ozljeda zadobivenih od eksplozije skočio kroz prozor, s visine od šest metara.

Udarac pri padu ublažio mu je automobil parkiran ispred zgrade. Ubrzo su na mjesto nesreće, zbog vatre koja se počela širiti, došli i vatrogasci koji su požar ugasili za 20-ak minuta. 

Zbog ozljeda od eksplozije i pada 46-godišnjak je završio u dubrovačkoj bolnici, a zadobio je teške i po život opasne ozljede.
U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja je li u konkretnom slučaju bilo elemenata kaznenog djela. 

Najčitaniji članci