Detalji tragedije kod dvorca Bela: Dvojicu muškaraca odron je zatrpao dok su bili u kanalu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 15

Detalji tragedije kod dvorca Bela: Dvojicu muškaraca odron je zatrpao dok su bili u kanalu

Detalji tragedije kod dvorca Bela: Dvojicu muškaraca odron je zatrpao dok su bili u kanalu
7

Kako je utvrđeno nesretno su stradali muškarac starosti 45 i mladić starosti 22 godine sa područja Požeško-slavonske županije

VIDEO

U četvrtak poslijepodne došlo je do tragedije kod dvorca Bela II u Varaždinskoj županiji kada je odron zemlje zatrpao dva zaposlenika tijekom iskopa i sanacije dubljeg odvodnog kanala. Varaždinska policija oko 22 sata je objavila detalje ove velike tragedije.

POGLEDAJTE VIDEO Poginula dva radnika kod Novog Marofa

Pokretanje videa...

Tragedija kod Novog Marofa VIDEO

"Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske je danas oko 14 sati zaprimio dojavu da je u mjestu Bela, ulica Bela 2 prilikom izvođenja zemljanih iskopa došlo do zatrpavanja djelatnika sa zemljom. Na mjesto događaja upućene su sve hitne službe.

Brzim intervencijama vatrogasaca i ostalih hitnih službi na mjestu događaja sa radnim strojem pokušalo se doći do zatrpanih osoba, ali su na žalost zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli. Kako je utvrđeno nesretno su stradali muškarac starosti 45 i mladić starosti 22 godine sa područja Požeško-slavonske županije.

Novi Marof: Dva radnika poginula tijekom sanacije dvorca Bela

Očevid je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i Inspektorom zaštite na radu.

Kako je utvrđeno očevidom, tijekom današnjeg dana oko 13.30 sati na području Bele u krugu Dvorca Bela 2, radove su izvodili djelatnici jednog građevinskog poduzeća sa varaždinskog područja. Izvodili su radove iskopa zemlje i polaganja cijevi, kojom prilikom je došlo do odrona djela zemlje u iskopanom kanalu za vrijeme kada su u kanalu bili radnici poduzeća. Prilikom odrona je došlo do zatrpavanja dva radnika.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci DVD Novi Marof, Ivanec, Završje Podbelsko i Margečan, koji su pomagali u izvlačenju unesrećenih, te djelatnici Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije i policijski službenici.

Tijela nesretnih muškaraca prevezeni su na patologiju varaždinske Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija. Policijski službenici će Posebnim izvješćem izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo", stoji u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.