Obavijesti

News

Komentari 9

Detektiv je bivši igrač ragbija, osuđeni seksist to nije znao

Detektiv je bivši igrač ragbija, osuđeni seksist to nije znao
1

Mađar koji je u Australiji završio na sudu zbog uznemiravanja 19-godišnjakinje, objasnio je da je njegovo ponašanje u Europi sasvim normalno. Nešto kasnije ležao je na travnjaku ispred sudnice...

VIDEO

Laszlo Fekete (39) završio je na australskom sudu nakon što je tužbu protiv njega digao otac 19-godišnjakinje kojoj je Fekete dobacivao i uznemiravao je, javlja 9News. Njegova obrana na sudu bila je potpuno bizarna te je Mađar svoje ponašanje pokušao opravdati seksizmom cjelokupnog društva u Mađarskoj i cijeloj Europi. 

- Kad bi netko povrijedio moju kći, ja bih reagirao na isti način, ali ovaj je tip jednostavno preburno reagirao. Njegovoj sam kćeri samo rekao da je lijepa i pitao je je li za kavu. I tako je sve počelo, prisjetio se Laszlo Fekete pred novinarima kako je prišao djevojci, a onda stavio u seksističku brzinu više.

- Ona uopće nije izgledala tako mlado, a i nosila je mini-suknju što znači da je željela pozornost, rekao je taman osuđeni Mađar, inače razvedeni otac dvoje male djece. 

- Znam je da to baš i nije prihvatljivo u Australiji i zbog toga se ispričavam. Ali, u Europi, to se događa svakog dana. Poručujem djevojci da nikad ne ode u Europu jer je lijepa i to će joj se događati svakog dana, mrtav je hladan objasnio gospodin Fekete. 

Da stvar bude još bizarnija, 39-godišnji je Mađar ispred suda prekinuo press konferenciju načelnika policije Darena Edwardsa te promrmljao nešto o tome kako on vjeruje u Boga i Isusa te kako će svi dobri pobijediti, a loši izgubiti. 

Nekoliko trenutaka kasnije Laszlo u punom sprintu opet ulazi u kadar, a za njim i otac 19-godišnjakinje. Ni pet, ni šest, detektiv (i bivši igrač ragbija) bacio se na Mađara i pošteno ga 'škršio' bacivši se na njega. 

POGLEDAJTE VIDEO

Detektiv je time postao heroj dana u Australiji, a Laszlo Fekete je objasnio da je u Australiji pod 'studentskom vizom' te kako si zbog toga ne želi okaljati reputaciju. Na vrijeme se sjetio. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...