News

Komentari 0

Dijete na biciklu izletjelo pred pijanog vozača motocikla: Na sreću, samo je lakše ozlijeđeno

Dijete na biciklu izletjelo pred pijanog vozača motocikla: Na sreću, samo je lakše ozlijeđeno

Nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje biciklom i bez pratnje starije osobe te se počelo uključivati u promet. Na njega je naletio pijani motociklist(30)

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju 2. svibnja oko 18 sati, u Ulici Rimske centurijacije u Puli, samo je pukom srećom lakše je ozlijeđeno dijete. 

Nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom prije stjecanja prava na samostalno upravljanje biciklom i bez pratnje starije osobe te se počelo uključivati u promet, a da nije propustio sva vozila.

U tom je trenutku naišao 30-godišnjak, koji je upravljao motociklom Piaggio Beverly, pulske registarske oznake, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2.11 promila. Vozač motocikla je u kočenju pao na kolnik, a motocikl je u  klizanju naletio na bicikl, pri čemu je dijete lakše ozlijeđeno.


Vozač motocikla je odmah uhićen i smještaj u posebne prostorije policije do otrežnjenja. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak.

Najčitaniji članci