Obavijesti

Promo sadržaj

Dirt Devil - kvaliteta i inovativnost u čišćenju

Dirt Devil - kvaliteta i inovativnost u čišćenju
10

Korisnici su Dirt Devil usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Sve je započelo 1905. godine u dvorišnoj garaži u Clevelandu, gdje je Philip A. Geier osnovao jednu od prvih tvrtki za proizvodnju usisavača na svijetu. Na početku, metalni usisavači su se izrađivali ručno, a kako je proizvodnja rasla, prebacili su se na automatske pogone. Njihov glavni fokus bili su usisavači, a uz to proizvodili su i miksere, sušila za kosu i perilice za rublje. 1984. predstavljen je revolucionaran novi proizvod pod imenom Dirt Devil ®  Hand Vac. Usisavač je ubrzo postao velik hit i prodan je u 23 milijuna primjeraka. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača.

Unatoč velikoj konkurenciji među proizvođačima u Njemačkoj, Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Među proizvodima koje valja istaknuti je model DD698 Cavalier koji predstavlja spoj inovativnosti i praktičnosti. Radi se o višenamjenskom ručnom usisavaču 5u1, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. Usisavač može poslužiti za čišćenje unutrašnjosti automobila, stepenica, stropova i svih teško dostupnih mjesta. Bežična drška usisavača omogućuje čišćenje različitih tipova podova; bez napora klizi preko tepiha i tvrdih površina samo pritiskom na jedan gumb.

Cavalier, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura