Obavijesti

News

Komentari 151

Divljao Zagrebom: Dobio je 14 kazni i mora platiti 83.000 kn

NIJE SE OPIRAO: Naser A. A. (33) dobio je 83.000 kuna jer je gotovo 11 kilometara bježao policajcima. U nedjelju uvečer je jurio kroz Zagreb, a kad su ga uhitili, otkrili su da ga kolege traže u drugoj istrazi

VIDEO

Lezi na pod! Ruke na leđa, derao se u nedjelju uvečer policajac koji je zaustavio Zagrepčanina Nasera A. A. (33) u Ilici kraj broja 181. Na zaprepaštenje svjedoka koji su gledali kako se cesta puni policajcima, Naser je legao na tlo te su ga vezali lisicama.

Bio je to kraj oko 11 kilometara duge potjere po Zagrebu jer se 33-godišnjak nije želio zaustaviti kad mu je to naredila policijska patrola. Naime, oni su mjerili brzinu na Mostu mladosti, kad je prema njima, oko 19.10 sati, velikom brzinom dolazio Mercedes A klase. Vozio je brže od dopuštenog pa mu je policajac mahao palicom. Naser tad nije ni pomislio na kočnicu, nego je stisnuo gas. Prometni policajci otrčali su u auto, upalili sirenu i krenuli za divljakom.

Projurio kraj policijske postaje 

Naser je skrenuo na Slavonsku aveniju i ušao u naselje Kruge. Brzo ih je prošao i izbio u Ulicu grada Vukovara. Nije se mogao otresti policajaca koji su ga pratili u stopu pa se odvezao prema istoku u Držićevu, iz koje se ponovno popeo na Slavonsku aveniju. U pokušaju da zavara policajce ponovno je ušao u naselje Kruge i tu je drugi put projurio kraj osme policijske postaje. Ponovno je izbio na Vukovarskoj, no promijenio je smjer vožnje i odjurio na zapad prema Savskoj cesti.

Cijelo to vrijeme prolazio je kroz crvena svjetla na semaforu. Kraj raskrižja Savske i Tratinske prešao je punu crtu i ušao u suprotni smjer kako bi obišao dugu kolonu automobila. Uspio se izvući dok su ga pratile sirene te je skrenuo u Vodnikovu ulicu. Vozio je po tramvajskim tračnicama do Trga Marka Marulića i skrenuo u Vukotinovićevu ponovno na crveno.

Tu se domogao zelenog vala i Klaićeve pa je nastavio voziti na zapad. Za to vrijeme potjeri su se priključili i drugi policajci koji su ga pokušali zaustaviti. Ubrzo je Nasera napustila “sreća” te je u velikoj brzini pokušao skrenuti u raskrižju Talovčeve ulice i Ulice Republike Austrije. Nije uspio smotati volan pa je pogodio u stupić nogostupa i rubnjak. Mercedes mu je ostao onesposobljen, no Naser se nije želio predati.

Pretrčao je kilometar i pol 

Vjerovao je da se može izvući pa je nastavio bježati pješice. Trčao je po Parku dr. Franje Tuđmana i došao do Ilice. Šokirani građani rekli su nam kako nisu znali zašto muškarac bježi te da policija nije posustajala za njim. Bjegunac je imao snage pretrčati gotovo kilometar i pol prije nego što ga je ispred jednog haustora presreo naoružani policajac.

- Nije se opirao kad su mu stavljali lisice - rekli su svjedoci. Muškarca su strpali u auto i odveli na ispitivanje. Uspjeli su popisati čak 14 prekršaja Zakona o sigurnosti na cestama, a neke je više puta ponavljao. Nije želio puhati u alkotest niti dati krv na testiranje za droge. Do ponedjeljka su uspjeli popisati svu krivnju te su ga predali prekršajnom sucu.

On mu je ispisao 83.000 kuna kazne koje će morati platiti. Kako neslužbeno saznajemo, nije se mogao vaditi na to da mu je prvi put. U svojem dosjeu već je nanizao prometnih prekršaja i nesreća.

Tražili ga i prije zbog iznude 

No Naser u svojoj povijesti ima i niz kaznenih djela, kao što su krađe, prijevare, krivotvorio je isprave i nedopušteno koristio osobne podatke. Istražitelji su ga i prije tražili na adresi gdje živi u sklopu istrage oko jedne iznude. Vjerojatno se zato i prepao što ga zaustavljaju jer bi ga sigurno priveli u postaju.

Izrazbijani Mercedes koji je vozio, a glasi na jednu leasing kuću, policajci su nakon istrage vratili Naseru. Odvezao ga je član obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je