Obavijesti

News

Komentari 21

Djeca od 14 godina dobila su bebu i sad su pred prekidom

Djeca od 14 godina dobila su bebu i sad su pred prekidom
1

April Webster i Nathan Fishbourne iz Velike Britanije dobili su sina Jamieja. Iako se oboje zaklinju da će biti odlični roditelji, beba je već među njih unijela razdor

VIDEO

April Webster (14) i Nathan Fishbourne (14) postali su 15. studenog najmlađi roditelji u Velikoj Britaniji. 

- Jamie nije bio planiran, no bit ću mu divna majka. Savršen je i dat ću mu sve što bude htio, rekla je April za Daily Mail. Otkrila je da je trudna nedugo prije svog 14. rođendan. Dječaka teškog čak četiri kilograma rodila je carskim rezom. Iako je trudnoća dobro protekla, Jamie se rodio s deformiranim jednjakom zbog čega nije mogao jesti. Nakon operacije i 11 dana u bolnici liječnici su ga proglasili zdravim i pustili kući.

April i Nathan u vezi su još od rujna prošle godine, no kažu da im je bilo neugodno roditeljima reći da spavaju zajedno, pa ih nisu tražili za savjete. Nathan, koji se zakleo da će biti dobar otac, kaže kako je samo jednom koristio kondom, no da mu se nije svidjelo, pa su se nastavili seksati bez zaštite. Maleni Jamie živi s mamom i njenim roditeljima Mariom (36) i Jeffom (38). Spava u sobi s April i svojom tetom Robyn (17) koja sestri pomaže hraniti i previjati bebu kad zatreba. 

- U početku nam je to bio ogroman šok, no pustili smo April da sama odluči želi li iznijeti trudnoću. Sad kad je Jamie došao, drago nam je što je tako odlučila. Prvi mi je unuk i predivan je - rekla je Maria. 

- April je i dalje moja djevojčica, a sad ona ima bebu. Već jako puno čini za Jamieja, jako smo ponosni zbog načina na koji je prihvatila majčinstvo, rekao je Aprilin otac i dodao da se ne ljuti na Nathana jer je 'za tango potrebno dvoje'. Nathan bi htio da beba bude s njim preko vikenda, no dogovor oko skrbi već je unio razdor među mladi par te nije sasvim sigurno da će ostati zajedno, jer su kažu u periodu 'hlađenja'. 

- Sretan sam što sam postao tata. Kad sam s njime radim razne stvari za njega, kao i svaki drugi otac. Pomažem ga presvući i slične stvari, kaže Nathan. Njegovi roditelji Julie (43) i Ron (53) kažu da su isprva bili ljuti na sina, no sad su sretni zbog novog člana obitelji. 

April je nastavila školovanje u centru za mlade mame.

Prošle godine su britanski mediji pisali o 13-godišnjem Alfiju za kojeg se mislilo da je najmlađi otac nakon što je njegova djevojka Chantelle Stedman (15) rodila curicu. Međutim, DNK analiza je kasnije pokazala da je Maisijin otac drugi dječak (15). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu