Obavijesti

News

Komentari 69

Djeca su im umirala, patila...: Roditelji koji to nisu trebali biti

Djeca su im umirala, patila...: Roditelji koji to nisu trebali biti
5

ZAŠTO SU HTJELI DJECU? Žena je posvojila dječaka, a onda ga vratila avionom u Rusiju; Dok se par brinuo o virtualnom djetetu, njihova beba umrla je od gladi...

VIDEO

Sarah Burge (56) iz Londona, ovisnica o operacijama koju nazivaju "ljudska Barbie", je svojoj kćeri Poppy za sedmi rođendan poklonila vaučer za operaciju grudi

- Poppy me molila za operaciju pa sam joj dala vaučer vrijedan 10.000 dolara. Može ga iskoristiti kada će imati 16 godina jer tada po zakonu smije na operaciju. Kada joj grudi narastu i ako bude zadovoljna njihovom veličinom može s tim vaučerom napraviti nešto drugo - kaže Sarah koja je dosad dala stotine tisuća dolara za razne operacije. 

Profimedia

Posvojila dječaka pa ga vratila avionom u Rusiju

Torry Hansen (37) žena iz Tennesseea u SAD-u je posvojila dječaka iz Rusije, a onda ga je odlučila vratiti. Dječak je tada imao sedam godina. Torry je rekla da se zaista trudila, ali da je dječak agresivan i da ima psiholoških problema. Ukrcala ga je u avion i samog poslala nazad u Moskvu. U Moskvi ga je čekao čovjek kojem je platila 200 dolara da ga odveze u ministarstvo obrazovanja i znanosti. 

screenshot/YouTube

Beba im umrla od gladi jer su se brinuli za virtualno dijete

Par iz Južne Koreje je uhićen jer je njihova tri mjeseca stara curica umrla od gladi. Par je bebu ostavio da gladuje jer je "visio" na internetu i brinuo se za svoje virtualno dijete nazvano Anima. Par je bio bez posla, a njihova je beba bila nedonošče. Igrali su igrice na internetu kako bi pobjegli od stvarnosti. Par je nakon smrti bebe pobjegao u kuću ženinih roditelja, ali ih je policija pronašla i uhitila. 

Da riješe svađu: Majka organizirala tučnjavu kćeri i suparnice

Sandra Padilla Miranda organizirala je tučnjavu između njezine kćeri i tinejdžerice s kojom se posvađala kako bi "riješile razmirice". Pozvala je suparnicu da nakon škole dođe ispred njihovog stana u Orlandu. Okupila se gomila, a tinejdžerice stare 14 i 17 godina su se potukle. Netko je sve snimio i objavio na Facebooku. Na snimci se čuje kako Sandra potiče svoju kćer na tučnjavu i viče joj da ugrize suparnicu. Kasnije je tvrdila da je htjela spriječiti tučnjavu, ali da su je dva mladića zadržavala. Nakon što je policija pronašla i vidjela snimku Sandra je optužena za zlostavljanje djeteta. 

screenshot/YouTube

Kćeri (8) ubrizgavala botoks?!

Britanka Kerry Campbell (34) koja živi u Kaliforniji je lagala da je svojoj osam godina staroj kćeri ubrizgala botoks. Tvrdila je da joj je tako htjela "pomoći" da što bolje prođe na natjecanju u ljepoti. Na kraju je Kerry tvrdila da sve to nije istina i da ju je britanski tabloid The Sun nagovorio i platio joj da izmisli priču.  

screenshot/YouTube

Prostituirali kćer (14) da ne moraju platiti auto

Sandra Davis (41) i njezin suprug James Davis (43) su 2010. godine uhićeni i optuženi da su prostituirali svoju kćer koja je tada imala 14 godina. Djevojčicu su dali Robertu Beardenu (67), vlasniku trgovine rabljenim vozilima koji im je zauzvrat dao besplatno minivan. Dobili su kaznu do 10 godina zatvora i 10 godina uvjetno. 

Bebu zalijepili za zid

Amerikanka Jayla Hamm iz Lincolna i njezin dečko Corde Honea su 2010. godine, dok su još bili stari 18 odnosno 19 godina, zalijepili njezinog 22-mjesečnog sina ljepljivom trakom za zid. Jayla ga je držala dok je Corde lijepio ruke i noge dječaka koji je vrištao. Slikali su ga, a nakon toga su ga skinuli i zalijepili mu bočicu na zid tako da je ne može doseći. Prijatelj je prijavio bešćutni par policiji nakon što mu je Corde pokazao slike. Očito je mislio da će mu to biti zabavno kao i njima. Otkrili su da je par bio nadrogiran te kako su to napravili kako bi se zabavili, a ne kaznili dječaka. Sudac Paul Korslund osudio je majku na deset dana zatvora i dvije godine uvjetne kazne. Corde je dobio tri do pet godina za zlostavljanje djeteta, a neovisno od toga, dvije do pet godina za provalu i jednu do dvije godine za posjedovanje vatrenog oružja. Dječaka su smjestili kod udomitelja. 

Sin (8) vozio da bi se tata odmorio

Billy Joe Madden uhićen je 2011. u američkoj saveznoj državi Louisiana. Tada je imao 28 godina. Policija je zaustavila njegov pickup i šokirala se. Neodgovorni otac je dozvolio svojem tada osmogodišnjem sinu da vozi da bi on mogao odspavati. Billy Joe je tada bio pod utjecajem opijata, a na stražnjem sjedalu je sjedio njegov sin koji je tada imao četiri godine. Naravno, dijete nije bilo u autosjedalici. 

Louisiana State Police

Za kaznu kći nosila vitešku odjeću i tukli je mačem

Otac i majka iz Seattlea su kaznili svoju kćer jer je otišla na zabavu bez njihovog odobrenja. Roditelji su članovi grupe renesansnih entuzijasta. Kćer su obukli kao viteza i otac ju je natjerao da se bori s njim. Prije "bitke" otac ju je nekoliko puta udario granom. S ocem se morala boriti dva sata. U okršaju su koristili drvene mačeve.    

Roditelji bebu zaboravili na parkiralištu

Par je osmomjesečnog dječaka zaboravio na parkiralištu. Mediji su 2012. godine pisali da su otac i majka otišli s parkirališta odvojeno i oboje su mislili da je dijete kod drugog. Na kraju je majka shvatila da mali Ezra Isiah Reyes nije kod oca i da su ga zaboravili. Pronašao ga je mladić Lorenzo Carse. Beba je bila u kolicima na suncu. Malo je dehidrirala, ali je inače bila dobro. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH