Obavijesti

News

Komentari 31

Dječak (4) u tijelu starca: Ne ide u vrtić jer ga se drugi boje

Dječak (4) u tijelu starca: Ne ide u vrtić jer ga se drugi boje
1

Indija: Bayezid Hossain boluje od progerije, odnosno rijetke genetske i neizliječive bolesti zbog kojeg čovjek stari brže nego što je to normalno. Liječnici mu ne mogu pomoći

VIDEO

Bayezid Hossain ima četiri godine, a izgleda kao starac. Boluje od progerije, odnosno rijetke genetske i neizliječive bolesti zbog kojeg čovjek stari brže nego što je to normalno. Ne ide u vrtić jer ga se druga djeca boje.

Dječak iz Indije ima nateknuto lice, koža mu visi, ima problema s mokrenjem i slabe i slomljene zube. Iako izgleda kao starac od 80 godina u glavi je dijete, piše Daily Mail. Ljudi koji boluju od progerije umiru od srčanog ili moždanog udara u dobi od 13 godina.

Njegova 18-godišnja majka Tripti Khatun kaže kako je zadivljena time koliko je njezin sin pametan, ali je žalosna zbog njegovog neobičnog izgleda. 

- Bayezid je naučio hodati kada je bio star tri godine, ali je imao sve zube već s tri mjeseca. Njegov fizički izgled je abnormalan, ali mentalno je vrlo jak i vrlo je intuitivan za svoju dob. Ne izgleda kao ostala djeca. Izgleda kao starac. Boli me kada ga gledam takvog - kaže Khatun.

Kada je Bayezid rođen 2012. godine Tripti i njezin suprug Lovelu Hossain (22) bili su očajni jer su im liječnici rekli da ne znaju kako bi izliječili dječaka.  

- Bio je sama kost i koža. Liječnici su rekli da nikada nisu vidjeli takvu bebu i da ne znaju kako bi joj pomogli - kaže Khatun.  

- Bayezid zna što želi, tvrdoglav je i ponekad vrlo nestrpljiv. Vrlo je bistar i voli razgovarati. Voli crtati, igrati se loptom - kaže majka.  

- Ponosna sam na njega. Vrlo je inteligentan. Svjestan je svojeg stanja, ali ne voli o tome razgovarati - kaže Khatun. 

- Željeli bismo da naše dijete živi dugo i da bude zdravo, ali mislim da nas samo čudo može spasiti - kaže Khatun.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece