News

Komentari 36

Dječak (5) preminuo nakon što su ga baka, teta i tetak mučili mjesecima: Krvario je iz očiju

Dječak (5) preminuo nakon što su ga baka, teta i tetak mučili mjesecima: Krvario je iz očiju

Dječaka iz Zapadne Virginije su članovi obitelji mjesecima zlostavljali. Rezali su mu genitalije, imao je brojne modrice. Preskakali su liječničke preglede, a ozljede ponekad prekrivali šminkom

Keaton Boggs, koji je imao samo pet godina, u ožujku prošle godine doveden je u bolnicu u američkoj Zapadnoj Virginiji s jezivim ozljedama. 

Uz teške traume glave imao je brojne modrice i posjekline na području genitalija, rekli su liječnici. Od posljedica ozljeda preminuo je dva dana kasnije.

Policija je odmah pokrenula istragu, no njegova baka Michelle Boggs, teta Chasitiy Wodzinski i tetak Peter Wodzinski tvrdili su da si je dječak sam nanio ozlijede. Uhićeni su, te je protiv njih podignuta optužnica za smrt djeteta od strane skrbnika. Ipak, na prvom su saslušanju i dalje tvrdili kako nisu krivi.

U trenutku kada je doveden u bolnicu, dječak je krvario iz mozga i očiju, na glavi i licu bilo je niz masnica kao i na području ključne kosti i vrata.

Prema tužiteljima, dječaka su zlostavljali sve jače iz mjeseca u mjesec. Njegovi skrbnici su preskakali liječničke preglede, a ozljede ponekad prekrivali šminkom.

Michelle Boggs, Chasity i Peter Wodzinski za dječaka su se počeli brinuti u lipnju 2019. godine, nakon što je njegov otac Christopher preminuo od predoziranja, a zbog ovisnosti skrbništvo je oduzeto i majci, Jessiki Bishop Halt. 

Na saslušanju, sudac je udovoljio zahtjevu obrane da se optuženima sudi zasebno. Ako ih osude, prijeti im doživotni zatvor, piše Daily Mail.
 

Najčitaniji članci