Obavijesti

News

Komentari 28

'Dječaku je bilo crveno svjetlo na semaforu i nije pao na tlo'

'Dječaku je bilo crveno svjetlo na semaforu i nije pao na tlo'
1

ISPRAVAK Odvjetnici Mile Špoljarića, bivšeg HDZ-ovog načelnika općine Ivankovo, javili su se sa zahtjevom za ispravkom članka 'Lokalni HDZ-ovac udario dijete na zebri i pobjegao'

VIDEO

Odvjetnici Mile Špoljarića, bivšeg HDZ-ovog načelnika općine Ivankovo, javili su se sa zahtjevom za ispravkom članka 'Lokalni HDZ-ovac udario dijete na zebri i pobjegao':

"U podnaslovu je navedeno da je g. Špoljarić naletio automobilom te dječaka srušio na tlo. Ovakva tvrdnja netočna je jer dječak uopće nije pao na tlo.  Naime, on je pretrčavao pješački prijelaz kada je imao upaljeno crveno svjetlo. Došlo je do kontakta između prednjeg lijevog dijela automobila g. Špoljarića i dječaka, ali na način da se dječak naslonio rukom na automobil te je nakon kontakta ostao stajati na nogama te je pretrčao kolnik do kraja. niti u jednom trenutku dječak nije bio na tlu. 
Drugo, netočna je tvrdnja da je g. Špoljarić vozio iz smjera Vinkovaca, nego upravo suprotno, vozio je u smjeru prema Vinkovcima.
Treće, netočna je tvrdnja da je g. Špoljarić "zanemario crveno svjetlo na semaforu" jer je svjetlo na semaforu za kretanje automobila bilo zeleno, a dječak je pretrčavao preko crvenog svjetla za pješake.
Četvrto, u tekstu se ponavlja da je dječak srušen na tlo, što nije istina. On je ostao na nogama i prešao kolnik do kraja.
Peto, navedeno je da je g. Špoljarić bez zaustavljanja napustio mjesto događaja. Ova tvrdnja je netočna i neistinita. Odmah nakon kontakta g. Špoljarić izašao je iz automobila, kao i njegova supruga Katica Špoljarić koja je tada bila na suvozačkom mjestu. Odmah su pristupili dječaku, pitali ga je li dobro te mu ponudili da ga odvezu kući. On je cijelo vrijeme tvrdio da mu nije ništa te je otrčao kući. Da se događaj dogodio na način kako je ovdje opisano može posvjedočiti i vozač automobila koji je vozio iza g. Špoljarića te se također zaustavio i izašao iz automobila.
Šesto, netočna je tvrdnja da se g. Špoljarić "vraćao sa jednog stranačkog druženja gdje se malo popilo". U vrijeme prometne nesreće oko 17:30 vozio je automobilom prema svojem voćnjaku. tek oko 20:00 sati bila je sjednica općinskog odbora HDZ-a kojoj je g. Špoljarić bio nazočan. Ovakvom se tvrdnjom insinuira da je g. Špoljarić u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola, što nije točno. 
Sedmo, neistinita je i netočna tvrdnja da je g. Špoljarić roditeljima u telefonskom razgovoru rekao: "Kako je mali? Ja, eto danas zovem, nakon što sam ga sinoć ostavio ozlijeđenog na cesti...". Točno je jedino da je nazvao oca djeteta te se htio s njim osobno naći i porazgovarati, ali otac djeteta to nije htio."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.