Obavijesti

News

Komentari 10

Dječaku morali operirati glavu: 'Samo da nas što prije puste...'

Dječaku morali operirati glavu: 'Samo da nas što prije puste...'
3

Dijete je sada stabilno i puno bolje nego što je bio. Budan je i odvojen je od respiratora još jučer, i evo danas dogovaramo da ga prebacimo na daljnje liječenje na dječji odjel, kazala je dr. Jasminka Kopić na Odjelu za intenzivnu njegu i reanimaciju brodske Opće bolnice

VIDEO

Zdravstveno stanje jednogodišnjeg dječaka teško ozlijeđenog u ponedjeljak u prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu poboljšava se iz dana u dan. Podsjetimo, na majku, koja je dječaka držala u 'klokanici', naletio je auto u ponedjeljak oko 12.30 sati na pješačkom prijelazu kružnog toka kod naselja A. Hebrang.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

Dječak je odmah nakon nesreće operiran u brodskoj bolnici. Imao je, neslužbeno doznajemo, težu ozljedu glave. Nakon uspješnog operativnog zahvata smješten je na odjel intenzivne njege i reanimacije. U utorak je bio u tzv. induciranoj komi kako bi se dječakov organizam postupno ojačao, a u srijedu, iz brodske bolnice u vezi sa dječakovim zdravstvenim stanjem stižu lijepe i vrlo ohrabrujuće vijesti.

Pokosila majku s dječačićem: 'Kosti mu otišle prema mozgu'
Pokosila majku s dječačićem: 'Kosti  mu otišle prema mozgu'

- Dječak se zadovoljavajuće oporavlja nakon teške tjelesne ozljede. Dijete je sada stabilno i puno bolje nego što je bio. Budan je i odvojen je od respiratora još jučer, i evo danas dogovaramo da ga prebacimo na daljnje liječenje na dječji odjel. Kao što znate, nad djetetom je obavljena neurokirurška operacija, nakon toga postoperacijski tijek je uredan, stanje se za sada nije kompliciralo tako da oporavak teče svojim normalnim tijekom. Ne bih detaljizirala o kakvim se ozljedama odnosno ozljedi radilo, bitno je i najvažnije da je dijete sada ok - rekla je za 24sata dr. Jasminka Kopić na Odjelu za intenzivnu njegu i reanimaciju brodske Opće bolnice.

U brodskoj bolnici, ali na neurokirurškom odjelu oporavlja se i dječakova majka Antonija Agatić (27). Nije bila voljna govoriti o uzrocima i pojedinostima prometne nesreće u kojoj je stradalo njezino dijete i ona sama. Dok je na sebi noseći dijete u nosiljci, tzv. klokanici, prelazila pješački prijelaz na nju je naletio i na tlo ju srušio automobil koji je vozila 70-godišnja vozačica. 

- Ne mogu i ne želim sada govoriti o kakvoj se ozljedi kod mene radi, sve će se znati kada za to bude vrijeme. Presretna sam naravno da mi je dijete bolje, to mi je najvažnije, nadam se da ćemo uskoro oboje kući. Ne mogu govoriti niti o samoj nesreći, policija radi svoj posao, a meni je najvažnije da sin i ja uskoro budemo pušteni na kućnu njegu - rekla je dječakova majka Antonija Agatić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.