Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djed Božićnjak na hrvatski način uz malu pomoć

Možda se vaš Božić više ne vrti oko iščekivanja darova od Djeda Božićnjaka, ali to ne znači da ne uživate u božićnoj čaroliji

Foto: Ferratumbank.hr

Možda je došlo vrijeme da vi nekome postanete Djed Božićnjak, pogotovo ako imate vlastitu djecu, nećake ili jednostavno nekog malog ili velikog kome želite pokloniti malo svog vremena, zabave i božićnog uzbuđenja. 

Ali biti Djed Božićnjak sigurno nije lako i to samo zato što nije jeftino. Za prirediti čaroban Božić treba posegnuti dublje u džep. Ne samo da treba izdvojiti za darove, već i za blagdanski stol koji po običaju krase svinjsko pečenje ili purica s mlincima, kolači, bor i ukrase. Ako se bojite da ove godine sve to nećete moći podmiriti, ne zaboravite da imate izbor i možete kao as iz rukava upotreijebiti povoljne gotovinske pozajmice. Ferratum banka za vas ima odlične akcije na brze kredite, koje će zadovoljiti baš sve postojeće i buduće korisnike. U samo nekoliko klikova mišem, možete se pretvoriti u Djeda Božićnjaka koji ove godine napokon neće štedjeti na Božiću.

Obilje poklona uz kredite s 0 kn troškova

Ako ste novi korisnik Ferratum banke, još uvijek možete iskoristiti veliku akciju „Besplatni krediti na 30 dana“, pri kojoj vraćate točno onoliko novaca koliko ste kreditom posudili. Ovo je odlična ponuda u kojoj brze pozajmice imaju 0 kn bankovnih naknada, uz rok otplate od 30 dana na iznose od 300 do 4000 kuna. Postupak  dobivanja kredita jednako je jednostavan kao i njegovo vraćanje.

Sve što trebate je online se prijaviti na stranici Ferratum banke, odabrati iznos kredita i rok otplate. Unesite i osobne podatke – ime prezime, adresu, broj mobitela, email, OIB i IBAN. Ispunite online prijavu, odnosno uploadajte dokumentaciju koja uključuje obostranu sliku osobne iskaznice, obostranu sliku kartice tekućeg računa i selfie s osobnom iskaznicom (stranica nudi mogućnost da u toku prijave uslikate sve dokumente svojim mobitelom). Čim kredit bude odobren, banka će vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog, uz potvrdu o jamstvu za kredit, trebate vratiti banci - mailom, faxom ili putem WhatsAppa. Nakon toga će banka odmah (najčešće unutar nekoliko minuta) isplatiti novac na vaš račun! 

Foto: Ferratumbank.hr

Raskošna trpeza uz kredit s 30% popusta na bankovnu naknadu

Čak i ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, ne znači da vaš Božić mora biti manje bogat. Svim postojećim korisnicima, Ferratum banka je osigurala 30% popusta na bankovnu naknadu, uz rok otplate do 30 dana, za sve vrste Ferratum kredita i pozajmica. Ovako će njihovo vraćanje biti olakšano, baš kao i kupovina za vaše najmilije. 

Božić znači veselje s bližnjima i nije sva njegova ljepota u poklonima, ali darivanje je jedan od najboljih načina da iskažemo ljubav prema onima koje najviše volimo. Priuštite svojoj djeci Božićno obilje i puno veselja te tako postanite njihov najbolji Djed Božićnjak. Ferratum banka pomoći će vam u tome. 
  
 

Tema: Promo sadržaj

Message