News

Komentari 8

Djed je izbo muškarca i zeta! Malena unuka (7) je sve vidjela

Nakon što je u subotu u dvorištu obiteljske kuće u Topličici kod Novog Marofa dvojicu muškaraca ubo nožem, 56-godišnjak je lupao po ulaznim vratima kuće i prijetio ukućanima ubojstvom

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 56-godišnjaka, zbog sumnje da je počinio kaznena djela pokušaj teškog ubojstva, pokušaj ubojstva, povrede djetetovih prava i dva kaznena djela prijetnje.

Sumnjiči ga se da je u subotu u dvorištu obiteljske kuće u Topličici kod Novog Marofa, u prisutnosti svoje sedmogodišnje unuke, s ciljem usmrćenja nožem ubo 53-godišnjaka u gornji dio trbuha, a odmah potom nožem u prsni koš ubo i 30-godišnjeg supruga svoje kćeri koji je teški invalid. Obojica ubodenih su zadobila teške tjelesne ozljede i to 53-godišnjak razderotinu jetre, ozljedu želuca i otvorenu ranu trbušne šupljine, a 30-godišnjak otvorenu ranu prsnog koša s izljevom krvi i zraka u plućnu šupljinu.

Sumnjiči ga se i da je, nakon što je dvojicu muškaraca ubo nožem, lupao po ulaznim vratima kuće i prijetio ukućanima ubojstvom. Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku, te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela kojima prijeti.

Najčitaniji članci