Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djelatnik Ministarstva prisilio djevojku na prostituciju u Puli?

Iskoristio je njezinu tešku financijsku situaciju pa je organizirao susrete s drugim ljudima radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu u Puli, Medulinu, Fažani i Rovinju

Foto: Thinkstock
44 komentara

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 57-godišnjak počinio kaznena djela prostitucija, spolno uznemiravanje.

Utvrđeno je kako je 57-godišnjak od 1. srpnja do 24. rujna ove godine, iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njen odnos zavisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu.

UHITILI SVODNIKA Ženu (30) podvodio po Puli i okolici, potom ju i ucjenjivao

Muškarac je također i sam koristio spolne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao dio njene zarade, a kada je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem spolnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati. Tražio je od nje novac ili da mu nastavi pružati spolne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 11. listopada u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Prema neslužbenim informacijama radi se o djelatniku Ministarstva poljoprivrede koji je u petak ispitan u državnom odvjetništvu i u popodnevnim satima doveden kod suca istrage.

Žena (30)  koje je bila prisiljena na prostituciju je navodno sa zagrebačkog područja, a došla je u Istru raditi sezonski posao. Inače, osumnjičeni muškarac jer, neslužbeno saznajemo pročelnik istarske podružnice Ministarstva poljoprivrede, i to kao savjetnik za šume.

Možda vas zanima i ovo:
Message