Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ženu (30) podvodio po Puli i okolici, potom ju i ucjenjivao

Kada je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem spolnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati. Tražio je od nje novac, a prijetio je i da će objaviti njene fotografije

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
9 komentara

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 57-godišnjak počinio kaznena djela prostitucije, spolnog uznemiravanja i iznude.

Istraživanjem su utvrdili kako je 57-godišnjak od 1. srpnja do 24. rujna ove godine, iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje i njen odnos zavisnosti o njemu te joj je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao susrete s drugim osobama radi pružanja spolnih usluga uz novčanu naplatu. Muškarac je također i sam koristio spolne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu naplatu te je uzimao dio njene zarade, a kada je 30-godišnjakinja odlučila prestati s pružanjem spolnih usluga njemu i drugim osobama, 57-godišnjak ju je počeo iznuđivati. Tražio je od nje novac ili da mu nastavi pružati spolne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 11. listopada u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Možda vas zanima i ovo:
Message