Obavijesti

News

Komentari 122

Djevojci su šivali lice: Iz lokve krvi izvukla ju je konobarica

Zadranka (18) zadobila je teške ozljede lica i veliku rasjekotinu od oka prema nosu. Pojavila se i snimka nadzorne kamere u kojoj se vidi brutalno premlaćivanje, no snimka je ubrzo uklonjena

VIDEO

To se nije moglo gledati. Činilo se da traje cijelu vječnost. Valjda je on toj djevojci pola sata udarao glavom o umivaonik,  priča je očevidaca koji su u srijedu, 13. lipnja, svjedočili brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke u kafiću u Ulici Benka Benkovića na zadarskoj Meladi, javlja Jutarnji list.

Djevojku je iz lokve krvi i s teškim tjelesnim ozljedama glave izvukla djelatnica kafića i jedan od gostiju što je i snimljeno nadzornim kamerama, a njezin napadač 31-godišnji Zadranin Darko K. pobjegao je s lica mjesta. Policija ga je uhitila dan nakon incidenta, te je pod sumnjom da je brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku zadržan u pritvoru Istražnog zatvora u Zadru.

Tužiteljstvo mu je na prijedlog suca istrage odredilo jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela koje je počinio nakon kraće razmirice oko 22 sata u lokalnom kafiću.

Brutalno napao djevojku (18): Glavom joj udarao o umivaonik!

'Djevojci su rane šivane i na licu'

Prema pričama očevidaca, 31-godišnjak je bivšu djevojku najprije verbalno, a onda i fizički napao navodno zbog ljubomore. Zadranka je zadobila teške tjelesne ozljede glave te je hitno prevezena u Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Zadobila je teške ozljede lica i veliku rasjekotinu od oka prema nosu.

- To su bile jako teške ozljede glave, djevojci su rane šivane i na licu. Nakon nekoliko dana otpuštena je na kućnu njegu - kazali su Jutarnjem listu na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice.

Otprije poznat policiji

Zadranin je inače otprije poznat policiji po kaznenim djelima nasilničke prirode. Navodno je već jednu djevojku pretukao, a pritom joj je izbio zube.

- Protiv 31-godišnjaka podignuta je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske. Navodno je riječ je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnijela niz prekršajnih i kaznenih prijava.

Među tim kaznenim prijavama je i više nanošenja teških tjelesnih ozljeda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma te niz tučnjava. 

Pojavila se i snimka brutalnog premlaćivanja

U kafiću na zadarskoj Meladi postoje i nadzorne kamere, koje su snimile brutalno nasilje nad djevojkom.

Inače, portal Zadarski.hr objavio je snimku s nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno udara djevojku u prostoru kafića, dok ga gosti i konobari pokušavaju smiriti. Djevojku je vukao za kosu i udarao šakama, ali i nogom, i to dok je ležala na podu. Snimka je vrlo brzo uklonjena s YouTubea, kako navode s tog portala, na zahtjev obitelji pretučene djevojke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina