Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčicu (3) tjerali da živi u zatvorenoj kutiji punoj kukaca

SAD: To je bio jedan od onih dana kada pomisliš, to jednostavno ne može biti istina, rekao je šerif Jeff Richwine o ovom stravičnom slučaju. Brigu o curici je preuzela socijalna služba

Foto: Screenshot/YouTube/Fox5
17 komentara

Policija u Indiani je uhitila devetero ljudi nakon što su pronašli curicu (3) koju su silili da živi u drvenoj kutiji. Kutija je bila u dnevnoj sobi, a s djevojčicom nitko nije razgovarao. 

- To je bio jedan od onih dana kada pomisliš, to jednostavno ne može biti istina. Pitaš se tko bi napravio tako nešto strašno - rekao je šerif Jeff Richwine. Policija je našla curicu kako spava u kutiji. Kutija je bila zatvorena i puna mrtvih kukaca. 

SkyNews piše da su među uhićenima otac djevojčice Christopher Short (25), njegova supruga Donna (42) i Patricia Meeks (18). Oni su zanijekali optužbe. Ostalih šestero policija sumnjiči da su znali za zlostavljanje djevojčice, ali to nikome nisu prijavili. Policija je pretražila kuću nakon što su dobili informaciju od Donninog bivšeg muža koji je u zatvoru. Bračni partneri Short su tvrdili da je curica dobrovoljno ulazila u kutiju kako bi se u njoj igrala. Brigu o curici je preuzela socijalna služba. U kući je bilo još petero djece te su i oni sada pod zaštitom socijalne službe.  

Možda vas zanima i ovo:
Message