Obavijesti

News

Komentari 79

Djevojka (23) je bila na team buildingu u adrenalinskom parku i pala sa 7 metara visine

Djevojka (23) je bila na team buildingu u adrenalinskom parku i pala sa 7 metara visine

Zbog teškog pada djevojka je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Djevojci su u pomoć odmah priskočili vodiči te je hitno prevezena Klinički bolnički centar Osijek

VIDEO

Adrenalinski parkovi u Hrvatskoj sve su popularnija destinacija za sve one željne malo adrenalina. Na žalost, u subotu oko 12:40 sati, na području Baranje, 23-godišnja djevojka pala je u adrenalinskom parku Zlatna greda sa elementa visokog sedam metara.

Naime, zbog teškog pada djevojka je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Djevojci su u pomoć odmah priskočili vodiči te je hitno prevezena u Klinički bolnički centar Osijek gdje se liječnici bore za njezin život.

- Nastavljamo istragu kako bi vidjeli sve okolnosti koje su dovele do ovog nesretnog događaja – rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU Osječko-baranjske.

Djevojka se i dalje nalazi u bolnici te joj se stanje nije mijenjalo, a osoblje bolnice se i dalje bori za njezin život.

- Djevojka je i dalje u bolnici te joj se stanje nije bitno mijenjalo – zaključio je glasnogovornik.

Djevojka pala u adrenalinskom parku, liječnici se bore za život
Djevojka pala u adrenalinskom parku, liječnici se bore za život

Iz uprave Adrenalinskog parka Zlatna greda rekli su kako su šokirani događajem i nadaju se da će djevojka biti dobro.

- Djevojka je kod nas bila na ručku i team buildingu uz kolege iz firme. Mislim da je djevojka iz Osijeka. Dva puta je koristila gornje elemente bez problema, a treći puta je pala. Svi smo šokirani događajem i nadamo se da će biti dobro, iz bolnice su nam rekli da je njezino stanje stabilno – potvrdio nam je Jasmin Sidaković iz Adrenalinskog parka Zlatna greda.

Gornje sprave koje je djevojka uz svoje kolege koristila i s kojih je nesretno pala visoke su sedam metara. Čim je pala do nje su dotrčali vodiči, stavili ju na bok i žurno zvali hitnu pomoć i upravu parka.

- Zvali su nas vodiči i odmah smo iz domova došli u park. I dalje surađujemo s policijom da otkrijemo kako je došlo do ove nesreće – nastavio je Jasmin.

Još nisu utvrđene sve okolnosti njezinog pada, a iz parka tvrde kako se sprave redovno testiraju te kako tu nije bilo greške.

- Naša je oprema bila ispravna, svake godine firma koja nam je i napravila park testira svu opremu i pregledava se svaki šaraf, to košta 1000 eura ali nam je sigurnost posjetitelja na prvom mjestu. Ispravnost su nam potvrdili i iz policije – zaključio je Jasmin.

I dalje se razgledaju moguće okolnosti pada i uzimaju u obzir sve mogućnosti. Dan kasnije, adrenalinski park je ponovno otvoren za posjetitelje te su se pred stijenom za penjanje i užetom za hodanje već stvorili redovi zainteresiranih posjetitelja, svi od onih najmlađih do starijih.

- Ja sam tada bio ovdje, meni je to uistinu bilo strašno – rekao nam je jedan od zaposlenika adrenalinskog parka koji je svjedočio padu i pomogao nesretnoj djevojci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...