Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
122 komentara

Djevojka oralno zadovoljavala 'penziće' pa ih onda pljačkala...

Deseci umirovljenika, uglavnom iz sela u okolici Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i s prijelomima nosa, ruke ili vilice...

Internet
Foto: Internet
122 komentara

A.Š., 26-godišnja djevojka iz Bora u Srbiji uhićena je zbog krađe bakra, da bi se kasnije utvrdilo da je mjesecima pljačkala umirovljenike u ovom gradu, služeći se podmuklom prevarom, i to na dan kada bi im stizale mirovine. Ona bi im, naime, nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a zatim bi ih pljačkala. Nakon uhićenja, policajac je A.Š. prepoznao i po porno snimci u kojoj je ona ima glavnu ulogu. 

Kako piše srpski Blic, deseci umirovljenika, uglavnom iz sela u okolici Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i s prijelomima nosa, ruke ili vilice. Rekonstrukcijom događaja bi uglavnom bilo utvrđeno da su za te ozljede sami krivi, iako im je u tome "pomagala" 26-godišnjakinja. 

Ona bi 10. i 25. u mjesecu stajala ispred pošte i tu vrebala žrtvu, koju je birala prema odijelu i godinama. A.Š. bi, nakon što bi umirovljenik podigao novac, prilazila i nudila usluge oralnog zadovoljavanja. Čovjeka koji bi pristao vodila je u park. 

- Umirovljeniku bi spuštala hlače i donji veš, do ispod članka, nakon čega bi ga počela oralno zadovoljavati. Dok je to radila, drugom rukom bi mu iz džepa izvadila novčanik - objasnio je upućeni izvor za srpski Blic. 

Čim bi uspjela doći do novca, djevojka je bježala. 

- Nekoliko umirovljenika je, kada bi vidjelo da ona bježi i da su pokradeni, pokušalo potrčati za njom. Međutim, nekoliko puta se dogodilo da su se sapleli o hlače i padali, pa se događalo da završe u bolnici sa slomljenim nosom ili vilicom. Bilo je i slučajeva da je nekoliko umirovljenika prošlo sa slomljenom rukom - objašnjava izvor. 

Da stvar bude još bizarnija, A.Š. već ima svoj kućni uradak, koji je snimio jedan od njenih bivših dečki, a nakon toga je uhićena tijekom  krađe bakra u Boru. 

David Feige | Autor: David Feige Foto: David Feige

Kada je došla u policiju, jedan od policajaca joj je pustio njezin "uradak" i pitao ju je li to ona na snimci. Ona je potvrdila i pozvala ga u susjednu prostoriju, uz uvjet da je pusti. Policajac je njezinu ponudu odbio, a protiv nje se sad vodi nekoliko postupaka zbog krađe.
Policija pretpostavlja da je umirovljenika koje je pokrala i više, ali da se zbog srama nisu javili.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message