Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka u Puli bacala znakove, srušila ogradu i prijetila policiji

Pula: Dolaskom policije djevojka (18) se nije smirila. Odmah su je uhitili, no 18-godišnjakinja ih je nastavila vrijeđati te je jednom policijskom službeniku uputila i ozbiljne prijetnje

6 komentara

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 18-godišnjakinja počinila kazneno djelo prijetnje.

Naime, provedenim izvidima utvrđeno je kako je 16. studenoga nakon 3 sata, na raskrižju Laginjine i Anticove ulice u Puli, na naročito drzak način narušavala javni red mir bacajući prometne znakove. Kada ju je redar upozorio na ponašanje, djevojka ga počela vrijeđati, pa je srušila i metalnu ogradu. Dolaskom policije nije se smirila. Odmah su je uhitili, no 18-godišnjakinja ih je nastavila vrijeđati te je jednom policijskom službeniku uputila i ozbiljne prijetnje.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te rješenjem nadležnog suda, određeno joj je zadržavanje u zatvoru u trajanju od pet dana, a po isteku istog nad njom je provedeno i kriminalističko istraživanje, pa je 20. studenoga u večernjim satima privedena i u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Možda vas zanima i ovo:
Message