Obavijesti

News

Komentari 36

Do utorka visoke temperature, onda slijedi promjena vremena

Do utorka visoke temperature, onda slijedi promjena vremena
1

I početak novog tjedna donosi obilje sunca, ali i daljnji porast i jutarnjih i dnevnih temperatura zraka. Pritom će najtoplije biti u utorak, u unutrašnjosti Dalmacije moguće je i više od 35

VIDEO

Pretežno sunčano te u većini krajeva vruće, a ujutro i prijepodne na istoku zemlje mjestimice će biti prolazno umjerene naoblake, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za nedjelju. Vjetar će biti slab, poslijepodne na Jadranu do umjeren jugozapadni i zapadni, a prema otvorenome moru i sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka bit će između 28 i 32 stupnja Celzijusa.

I početak novog tjedna donosi obilje sunca, ali i daljnji porast i jutarnjih i dnevnih temperatura zraka. Pritom će najtoplije biti u utorak, u unutrašnjosti Dalmacije moguće je i više od 35 stupnjeva Celzijusa.

U prvoj polovini sljedećeg tjedna u kopnenom će području prevladavati sunčano i postupno toplije, a sredinom tjedna na zapadu može biti više oblaka. Danju će posvuda biti vruće, a najtoplije u unutrašnjosti Dalmacije, uz temperaturu i oko 35 °C. U srijedu uz povremeno umjeren sjeveroistočnjak vrućina bi se mogla malo lakše podnositi. U nastavku tjedna uz pritjecanje malo hladnijeg zraka ipak manje vruće uz više oblaka.

Od srijede više oblaka

Na Jadranu također sunčano i vruće, uz uglavnom slab vjetar - ujutro burin, danju maestral. U srijedu će bura jačati, najprije na sjevernom dijelu, ali će se i dalje zadržati vruće, uz tople, ponegdje i vrlo tople noći, prognozirala je za HRT Dunja Plačko-Vršnak, dipl. ing., iz DHMZ-a.

Od srijede više oblaka, najprije na zapadu, a u četvrtak i drugdje. Uz to će zapuhati sjeverac i sjeveroistočnjak, uz obalu i bura pa će i temperature zraka biti malo niže.

U drugom dijelu tjedna bit će nestabilnije uz lokalne pljuskove i grmljavinu.

Pokretanje videa...

02:10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik