Obavijesti

News

Komentari 301

Dobrodošli na novi 24sata.hr: Još preglednije i bogatije!

Dobrodošli na novi 24sata.hr: Još preglednije i bogatije!
3

Nakon tri godine promijenili smo dizajn kako bi našim čitateljima omogućili još bolje iskustvo čitanja vijesti. Upoznajte se sa mogućnostima novog portala!

VIDEO

Mnogima će se na prvi pogled nova internetska stranica 24sata učiniti jednakom onoj koju smo do sad imali. Upravo to nam je i bio cilj. Zbog uspjeha koje je ostvario naš portal u protekle tri godine, a ponajviše zbog povjerenja naših svakodnevnih čitatelja, odlučili smo da promjene ne smiju biti radikalne. Zato je i glavna ideja čitavog redizajna bila “Evolucija, a ne revolucija”.

Ono što će korisnicima nakon pobližnjeg upoznavanja sa stranicom prvo upasti u oči bit će to da smo odustali od “no-scroll” koncepta, odnosno web stranice na kojoj se sve nalazi u jednom ekranu. To smo učinili iz jednostavnog razloga: da vam na našem portalu možemo pružiti još više sadržaja, a da istovremeno ne gubimo na preglednosti. No da vam promjena ne bude drastična, na početnoj stranici sve vijesti i dalje će vam se otvarati u gornjem dijelu ekrana. Scrollanjem, odnosno listanjem prema dolje, doći ćete do ležernijih sadržaja, poput Nika Titanika, TV programa, vodiča za izlaske... Na taj način postigli smo to da, ukoliko ne želite scrollati, ne morate. Početna zapravo funkcionira poput prve i zadnje stranice novina.

Drugi veliki korak koji smo napravili je veća povezanost s društvenim medijima, odnosno Facebookom i Twitterom. Osim što ćete s prijateljima moći podijeliti interesantne sadržaje, uveli smo i neke nove mogućnosti. Tako ćete se na našu stranicu moći povezati svojim Facebook računom i s njime ostavljati komentare ispod članaka. Naravno, čuvamo vašu privatnost i ostavljamo vam mogućnost da i dalje budete anonimni.

 1.  Aktualne teme 

Ono o čemu se u društvu trenutno najviše priča, što se nalazi u centru interesa javnosti, bit će vam dostupno u obliku kratkih tagova koji vas vode na relevantne članke.

2. Osnovna traka

Rubrike po kojima su naše novine prepoznatljive i dalje su vam dostupne na gornjem dijelu stranice. Novost je ta što će ona biti vidljiva čitavo vrijeme: scrollanjem će i dalje ostati na vrhu. Svaka rubrika ima padajući izbornik s podrubrikama.   

3. Popularni članci

U slučaju da se neki članak više ne nalazi na početnoj stranici, ali je vrlo popularan među našim čitateljima, moći ćete ga pronaći na ovoj traci.    

4. Centralni sadržaj 

Najnoviji i najvažniji članci zauzimaju središnje mjesto na portalu. Početna stranica ima desetak varijacija, koje će se prilagođavati ovisno o važnosti pojedinih tema, tako da će biti slučajeva i kad će čitavu naslovnicu zauzimati samo jedan “jaki “članak.    

5. Ostale vijesti 

Članci koji su se nalazili na središnjem dijelu naslovnice, no s vremenom su ih zamijenili novi, i dalje će vam biti dostupni na donjem dijelu stranice. 

6. Servisna traka

Logiranje na stranicu, pristup korisničkim računima i razne servisne informacije poput prognoze, TV rasporeda ili horoskopa dostupni su putem ove trake.  

'ZADNJA STRANICA' 

Dodatak vijestima u prvom ekranu su sadržaji koje dosad nismo mogli imati na naslovnici: 

Više vijesti

Po principu manjih vijesti na gornjem dijelu naslovnice, ovo je dio portala na kojem ćete moći vidjeti članke koji su ranije bili objavljeni

24sata TV

Prilozi naše televizije, osim na zasebnom portalu na internetskoj adresi tv.24sata.hr, prikazivat će se i na našoj novoj stranici. 

Najkomentiranije i Preporučeno

 Zanimljivi članci imaju i najviše komentara. Kako bi doznali o čemu se raspravlja, pogledajte što je centru pozornosti samih čitatelja. Osim toga, možete vidjeti što su naši čitatelji preporučili prijateljima na Facebooku i Twitteru. 

Reporteri

Na naslovnoj stranici nalaze se svi kontakti putem kojih nam se možete obratiti i poslati svoje vijesti, fotografije i video. 

Nik Titanik 

Poznati karikaturist svakog nas dana nasmijava, a ovdje se nalazi arhiva njegovih radova.

Partneri

U našoj se grupaciji nalaze i specijalizirani portali. Sve o zdravlju donosi Zdrava krava, a o financijama vas savjetuje Pametna kuna. 

Vrijeme, TV program, Horoskop i Izlasci 

Detaljna vremenska prognoza podijeljena po većim gradovima reći će vam trebate li uzeti kišobran na posao. Tu je konačno i TV vodič i vodič zbivanja u gradovima gdje možete vidjeti koji filmovi igraju u kinima te se možda odlučite za neki koncert. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.