News

Komentari 0

Dobrović (DP): Očekujemo da ćemo ući u drugi izborni krug

Dobrović (DP): Očekujemo da ćemo ući u drugi izborni krug

Vidjet ćemo tko će imati većinu i vjerujem da će drugi krug možda biti bolja prilika pokazati ono što smo ad hoc uspjeli napraviti u par mjeseci, izjavio je Dobrović

Slaven Dobrović, kandidat Domovinskog pokreta za zamjenika zagrebačkog gradonačelnika rekao je  kako očekuje ulazak gradonačelničkog kandidata DP-a u drugi izborni krug i da će stranka biti zastupljena na svim razinama vlasti u Zagrebu i pridonijeti promjenama.

GLEDAJTE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA:

- Vidjet ćemo tko će imati većinu i vjerujem da će drugi krug možda biti bolja prilika pokazati ono što smo ad hoc uspjeli napraviti u par mjeseci - izjavio je Dobrović novinarima u izbornom stožeriu Domovonskg pokreta.

Dodao je kako je to kvalitetan izborni program DP-a gdje su stručni ljudi s kompetencijama išli i "pro bono" dali viziju i konkretne provedbene mjere za ono što je Zagrebu nužno potrebno, a to je promjena u svim sektorima.

Saborski zastupnik Bloka za hrvatsku u Klubu Domovinskog pokreta, Zlatko Hasanbegović, ustvrdio  je kako imaju autentične birače, a da je HDZ ostao na razini rezultata od prije četiri godine.

Upitan hoće li DP-ov gradonačelnički kandidat Miroslav Škoro, ako ne prođe u drugi krug, pozvati birače da glasuju za nekoga drugoga, Hasanbegović je rekao kako birači nisu ovce na nečiji daljinski upravljač i uvijek najbolje znaju što treba učiniti.

Građani znaju tko je politički antipod platfome Možemo, njegov čelnik Tomislav Tomašević je već rekao s kime ne misli surađivati, a zna se i s kime mi "ne možemo", dodao je.

Pričekajmo službene rezultate, jer mislim da će na raznim stranama diljem Hrvatske biti razočaranja, rekao je Hasanbegović

Najčitaniji članci