Obavijesti

Promo sadržaj

Dodjeljene nagrade digitalnim herojima malih poduzetnika

Dodjeljene nagrade digitalnim herojima malih poduzetnika
1

Između 10 finalista Vipnetovog natječaja Heroji digitalnog doba, stručni žiri odabrao je troje najboljih. Tvrtke Async, Urban Mobility i Pointers nagrađene su za najbolju primjenu digitalnih alata u poslovanju

Pobjednicima Vipnetovog natječaja Heroji digitalnog doba dodijeljene su nagrade na današnjoj svečanoj dodjeli u HUB385 centru inovacija u Zagrebu. U zahtjevnoj konkurenciji, pobjedu su odnijele tvrtke Async i Urban Mobility iz Zagreba te osječki Pointers, koji je osvojio i nagradu publike. Pobjednici su uz uručena priznanja, osvojili i vrijedne nagrade: sudjelovanje u promotivnoj kampanji Vipneta,  edukaciju ili poslovno savjetovanje, izradu profesionalnih fotografija i video sadržaja te vrijedan mobilni uređaj. Nagrade su uime Vipneta dodijelili Renato Divjak, direktor odjela za prodaju SOHO i VSE korisnicima i Marko Majcenović, direktor odjela za marketing za poslovne korisnike.

Glavni kriteriji odabira pobjednika bili su kreativnost i inovativnost proizvoda, usluga i poslovanja s posebnim naglaskom na digitalni način poslovanja, a nimalo jednostavan zadatak izbora najboljih pao je na stručni žiri u sastavu: Marko Majcenović (Vipnet), Stipe Dumančić (OPG), Ivana Blažoti Mijoč (Tester), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Stan Scroeder (Mashable),Vedran Stapić (AgroKlub), Krešimir Hlede (Greyp) i Dunja Hafner (Degordian). 

Tvrtki Async j.d.o.o. digitalna komunikacija ključna je u poslovanju s obzirom na to da je pokrenula nekoliko atraktivnih digitalnih brandova i proizvoda. Originalnošću se svakako izdvaja startup MyBeeLine - sustav za digitalizaciju i potporu u pčelarstvu, a nagradu je preuzeo COO Async, Luka Klancir. Posebnost tvrtke Urban Mobility d.o.o. je u tome što je uspješno pokrenula car sharing uslugu Spin City, koja omogućava korištenje vozila na potpuno novi i drugačiji, digitalni način. Cijeli proces lociranja i rezerviranja dostupnih vozila obavlja se putem aplikacije, a nagradu je preuzeo CEO Urban Mobility, Matija Krznar. Pointers d.o.o. jedan je od pobjednika prema odabiru žirija te je ujedno osvojio i Nagradu publike s čak 1078 glasova i time postao dvostruki pobjednik natječaja. Ova tvrtka bavi se predstavljanjem turističkih destinacija i atrakcija putem VR 360° materijala, snimaka dronom, HD slika i video materijala. Dodatno, Pointers ima i svoju vrlo uspješnu mobilnu aplikaciju te uskoro kreće i s webshop prodajom, a nagradu je preuzeo CEO  tvrtke Pointers, Krunoslav Weinpert.

„Natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj pokrenuli smo prošle godine kako bi istaknuli pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju. Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha, ove smo godine stavili naglasak na digitalizaciju kao nezaobilazni proces za sve poslovne subjekte koji se trude biti konkurentni i držati korak sa suvremenim zahtjevima poslovanja. Svi zajedno možemo biti ponosni na pobjednike, ali i na finaliste. Oni su prepoznali i iskoristili kreativni potencijal tehnologije te nam mogu služiti kao uzor i inspiracija“,  izjavio je Renato Divjak, direktor odjela za prodaju SOHO i VSE korisnicima Vipneta.

Svečanoj dodjeli nagrada, uz pobjednike i predstavnike Vipneta, prisustvovali su i finalisti natječaja, kao i prošlogodišnji heroji. Po završetku dodjele, za prošlogodišnje i ovogodišnje heroje organizirana je i besplatna edukativna radionica na temu digitalne komunikacije i poslovanja, pod vodstvom predavača Tomislav Pancirova.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!