Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alpha Strong: Dokazano moćan u krevetu

Svaki muškarac želi biti apsolutni vladar svoje spavaće sobe, svaki muškarac želi osloboditi ekstazu u ženi i znati da ju je baš on tamo odveo

Foto: Megapixl.com

Svaki muškarac želi biti apsolutni vladar svoje spavaće sobe, svaki muškarac želi osloboditi ekstazu u ženi i znati da ju je baš on tamo odveo. 

Međutim tome se mogu ispriječiti brige, stres i umor, pokrenuti gubitak samopouzdanja, onaj osjećaj nesigurnosti koji ne možemo izbaciti iz glave kada se stvori prilika za vođenje ljubavi. 

Foto: Megapixl.com Ali od sada niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe i uvijek biti spreman - bilo kad, bilo gdje. 

Alpha Strong je novi, 100 % prirodni proizvod premium kvalitete koji svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata snažno podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca. Jednostavno, brzo i učinkovito.

 Jedinstvena 100% biljna Alpha Strong formula, koja se ne može usporediti s ostalim proizvodima na tržištu, počinje djelovati već nakon 15 minuta, a pojačana čvrstoća i povećana izdrživljost traju u prosjeku 6 sati. Veći broj korisnika potvrdio je da su djelovanje Alpha Stronga i dalje osjećali i nakon 12 sati. 

Foto: Megapixl.com Tajna Alpha Strong djelovanja je - osim posebno pripremljenih biljnih ekstrakata - i u njegovom načinu korištenja - dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (u trajanju od tri do četiri minute). Alpha Strong ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koje mogu izazvati neželjene nuspojave. 

Svaki sastojak je potpuno prirodan, a u zajedničkoj kombinaciji jedinstvenoj za Alpha Strong daju snažan i dugotrajan učinak. Alpha Strong tablete dostupne su u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta, a svoje Alpha Strong pakiranje možete brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr. 

Svaka online narudžba bit će brzo isporučena u diskrentnom pakiranju bez oznaka, u roku od 72 sata na području cijele Hrvatske.

Za svaku kupljenu kutiju Alpha Stronga u svim FARMACIA ljekarnama dobivate i popust od 50 posto na G-Sense, prvi preparat na hrvatskom tržištu posebno stvoren samo za žene. G-Sense iznimno djelotvorno povećava libido, pridonosi opuštanju i omogućava intenzivniji osjećaj zadovoljstva. Više o G-Sense preparatu možete saznati na www.g-sense.hr.

Tema: Promo sadržaj

Message