Obavijesti

News

Komentari 199

Kirurg o ranjenome muškarcu u neredima Torcide: 'On tvrdi da je slučajna žrtva propucavanja'

Kirurg o ranjenome muškarcu u neredima Torcide: 'On tvrdi da je slučajna žrtva propucavanja'

Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrijelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro, rekao je za HRT Suad Crnica

Nezapamćeni neredi nakon derbija Dinama i Hajduka. Nakon što su se navijači Torcide sukobili s policajcima, kompletna autocesta između Lučkog i Karlovca satima je bila zatvorena.

Pogledajte video: Nova snimka kaosa

Pokretanje videa ...

Namjerno zaustavili promet pa napali policiju?

Zagrebačka policija objavila je da je više od 1000 torcidaša prilikom povratka u Split namjerno stalo kod odmorišta Desinec i blokiralo autocestu. Potom je, tvrdi policija, više stotina huligana napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem.

Propucana su dvojica, jedan od njih je operiran u karlovačkoj bolnici.

- Zaprimili smo pacijenta koji je bio na mjestu događaja, međutim, nejasna je njegova uloga u svemu tome. Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem - rekao je za HRT Suad Crnica, spec. kirurg, subspecijalist plastične kirurgije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebačka policija u priopćenju je objavila da je došlo do ranjavanja, najvjerojatnije od vatrenog oružja, dvojice koja su, ciriramo objavljeno izvješće policije, 'neposredno sudjelovala u napadu na policijske službenike.'

VIDEO Svjedočanstva iz pakla na A1: 'Trčali su po autocesti, jedan se htio sakriti u aute'
VIDEO Svjedočanstva iz pakla na A1: 'Trčali su po autocesti, jedan se htio sakriti u aute'

Upucani muškarac je operiran

-  Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrijelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro - dodao je doktor Suad Crnica.